ravatta Регистрация 31.03.2024
| Дата: Чт, 25.09.2025, 15:46:17 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
|
На жаль, ніхто не застрахований від такого захворювання, як псоріаз і якщо це захворювання все ж таки у Вас виникло - то дуже важливо не затягувати, а знайти якнайшвидше хорошого лікаря, який допоможе позбутися цієї хвороби. Мені в цьому плані дуже пощастило – я звернулася до клініки Резонанс, де пообіцяли вилікувати псоріаз настойками трав та дотрималися своєї обіцянки. У них лікування псоріазу https://rezonans.net.ua/likuvannia-psoriazu/ відбувається за допомогою хронотерапії, і цей метод лікування насправді дає ефект. Так що дуже і Вам рекомендую цю клініку, адже там дійсно лікують.
|
| |
|
|
DreamCraft Регистрация 02.03.2026
| Дата: Вт, Сегодня, 15:30:46 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Коли мені вперше поставили діагноз псоріаз, я був у повному розпачі. Шкіра постійно свербіла, з’являлися червоні плями, і я довго не розумів, як з цим жити. Я почав читати поради лікарів і людей, які вже проходили через це, і зрозумів головне — повністю «позбутися» псоріазу швидко неможливо, але можна навчитися добре контролювати його прояви. Особисто мені дуже допомогла комплексна зміна підходу до здоров’я. По-перше, я звернувся до дерматолога і почав користуватися правильно підібраними кремами та лікувальними мазями. По-друге, звернув увагу на харчування: зменшив кількість жирної їжі, алкоголю та цукру, додав більше овочів і води. Також важливим виявився догляд за шкірою — регулярне зволоження значно зменшило лущення та дискомфорт.
|
| |
|
|