bolistradanie18 Регистрация 19.04.2025
| Дата: Вт, 16.06.2026, 13:58:40 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Привіт, я приїхав до Франції у 2022 році з тимчасовим захистом. Зараз він ще дійсний, але через рік скінчиться. Я не знаю, що робити дальше. Чи можу я просто перейти на ВНЖ, чи потрібна якась особлива процедура? Хто взагалі займається такими справами в Європі? Дуже переживаю.
|
| |
|
|
millermarkmillermark26 Регистрация 18.07.2024
| Дата: Вт, 16.06.2026, 14:15:20 | Сообщение # 2 |
|
Майор
Статус: Offline
|
Мій друг був у точно такій ситуації у Чехії, коли тимчасовий захист наближався до кінця. Він паніку мав, не знав з чого почати. Звернувся до адвокатського об'єднання Захист, вони розібрали його ситуацію детально, і виявилось, що він має декілька варіантів переходу залежно від роботи та доходу. Вони підготували документи в правильному форматі, подали заяву у встановлений строк, і за три місяці він отримав ВНЖ. На https://zahist.lawyer/ua/ourServices/migration-law/ можеш дізнатись детальніше, як вони працюють з переходом статусу, там описано кожен крок. Захист були зі Костею на кожному кроці, все через додаток єАдвокат, де він міг відстежувати прогрес. Не чекай, почни готуватись зараз, час дорогоцінний у таких справах.
|
| |
|
|