LolliiPOP Регистрация 07.12.2022
  | Дата: Чт, 28.08.2025, 22:06:52 | Сообщение # 1 |  
| 
 Рядовой 
Статус: Offline 

| 
Привіт усім! 👋 Зараз бачу багато прикладів, коли великі компанії або медіа не обмежуються бізнесом, а долучаються до суспільно важливих проєктів — від підтримки освіти й культури до соціальних ініціатив та реінтеграції ветеранів. Як ви вважаєте, чи справді бізнес і медіа повинні брати на себе таку роль? Чи це більше справа держави та громадських організацій? І де межа між «щирим партнерством» та «піаром»?
 |  
|   | 
 |   
 | 
lorih16040 Регистрация 28.08.2025
  | Дата: Вт, 02.09.2025, 22:21:19 | Сообщение # 2 |  
| 
 Рядовой 
Статус: Offline 

| 
Цікаве питання. Я думаю, що це не тільки справа держави і громадських організацій. У сучасному світі, коли бізнес і медіа мають такий величезний вплив, вони просто не можуть стояти осторонь. Соціальна відповідальність стає не просто трендом, а необхідністю. Коли компанії беруть участь у таких проєктах, це додає їм не лише репутаційних балів, а й створює позитивну атмосферу всередині колективу. Це мотивує співробітників, які відчувають, що їхня робота має вищий сенс. Звісно, межа між щирим бажанням допомогти і піаром дуже тонка. Інколи важко відрізнити, де закінчується реальна підтримка, а де починається маркетингова кампанія. Мені здається, що ключ у прозорості та послідовності. Якщо компанія дійсно підтримує проєкт, вона робить це системно, а не тільки тоді, коли це вигідно. Це довготривала робота, а не разова акція. Важливо, щоб проєкт відповідав цінностям компанії, тоді це буде виглядати гармонійно. Детальніше про співпрацю медіа з соціальними проєктами можна почитати в інтерв’ю https://givingtuesday.ua/intervy....1-media з представниками 1+1 media на сайті Щедрого Вівторка. Там цікаво розповідається про їхній досвід і підходи до цього питання.
 |  
|   | 
 |   
 |