samouraicupcake Регистрация 18.01.2024
| Дата: Пт, 19.01.2024, 14:03:50 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Шкіра - це міцний і довговічний матеріал. Всім відомо, що якщо сумки, ремемені, гаманці чи будь-що інше виготовлене з натуральної шкіри, то річ неодмінно прослуждить своєму власнику довгі роки. Існує багато різних методів виготовлення шкіргалантереї, але всі вони передбачають використання певних інструментів. Ось деякі з найпоширеніших інструментів для шкіргалантереї:
- Розкрійні інструменти та шаблони для виготовлення шкіргалантереї;
- Ножиці та ножі для шкіри різних форм та розмірів для певних потреб в обробці;
- Шила, пробійники для того, щоб підготувати матеріал до зшивання чи встановлення якоїсь фурнітури;
- Голки та інші допоміжні пристосування для обробки шкіри та торців;
- Елементи декору такі як фурнітура чи штампи для тиснення https://bahtarma.com.ua/ua/instrument/shtampy-dlya-tisneniya/.
Виготовлення шкіргалантереї доволі творчий і захоплюючий процес, особливо підходить тим, хто можедовго всидіти на одному місці Особисто я віддаю перевагу шкіряним речам, якщо мені треба купити річ на довге користування. Маю знайомого, в кого з задоволенням роблю замовлення на шкіряні речі.
Тут можете ділитись лайфхаками з виготовлення, користування та догляду за подібними речами. П.С.: терпіти не можу, коли продавчині у взуттєвих магазинах на екошкіру кажуть "натуральна шкіра" і клянуться в своїй правді, коли ви двоє знаєте з чого справді пошите взуття
|
|
|
|