Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.90

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 31.07.2025, 07:02:45

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Навіщо відкривати компанію в Португалії, якщо ти навіть не п
serhiikovalski
Регистрация 25.12.2024
Дата: Ср, 09.07.2025, 16:19:44 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
У мене знайомий зареєстрував фірму в Португалії, хоча сам сидить у Львові й не збирається емігрувати. Спочатку думав: ну приколіст. А потім розповів, що це вихід, коли треба працювати з європейськими клієнтами, а відкривати компанію в Україні — страшно або просто невигідно. І це не про офшор, а навпаки — про нормальну юрисдикцію в ЄС.

yuriy_hrynevsky
Регистрация 09.07.2025
Дата: Ср, 09.07.2025, 16:20:45 | Сообщение # 2
Рядовой
Мій товариш з ІТ-сфери зробив так само. Йому потрібен був рахунок в євро, контракт з кількома клієнтами з Франції, і щоб усе “біло” — бо там перевіряють. І Португалія якраз підійшла: мінімум бюрократії, онлайн-реєстрація, 5% податку на прибуток перші роки. Сказав: “Вперше відкрив фірму без стресу”.

viktorkoroviak
Регистрация 09.07.2025
Дата: Ср, 09.07.2025, 16:22:41 | Сообщение # 3
Рядовой
Я коли читав, то сам офігів, наскільки це реально — зареєструвати компанію в Португалії, навіть не виїжджаючи з України. Ось тут усе детально пояснено, навіть покроково:
https://lawrange.net/uk/yak-zareiestruvati-kompaniju-v-portugalii/
Є декілька варіантів — з візитом або повністю дистанційно. Адвокати допомагають із документами, відкриттям рахунку, ще й підбирають оптимальний податковий режим.

serhiikovalski
Регистрация 25.12.2024
Дата: Ср, 09.07.2025, 16:31:05 | Сообщение # 4
Рядовой
І що мені найбільше зайшло — компанія виглядає солідно. Бо Португалія — це ЄС, а не якийсь “оффшор-оффшор”. Клієнти з Німеччини чи США навіть питають менше зайвих питань.

yuriy_hrynevsky
Регистрация 09.07.2025
Дата: Ср, 09.07.2025, 16:46:17 | Сообщение # 5
Рядовой
Тут головне — правильно оформити все з самого початку. Бо якщо самому лізти, можна зробити купу дурниць. А якщо через нормальних юристів — реально зекономити купу нервів і вийти на новий рівень.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025