Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.105

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 04.03.2026, 16:02:31

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Тканини для пошиття одягу
lunamonq
Регистрация 29.03.2024
Дата: Пт, 17.05.2024, 22:04:29 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Де можна купити тканини для пошиття одягу в інтернеті? Хочу знайти хороші джинсові матеріали та різноманітність кольорів. Пріорітет - ціна.

wwwandeg
Регистрация 10.03.2024
Дата: Пт, 17.05.2024, 22:07:36 | Сообщение # 2
Рядовой
Я рідко купую щось по інтернету, бо тут можна потрапити на неякісний товар, або на нечесних постачальників.
Але є в мене декілька перевірених сайтів, яким я довіряю. Зокрема, є чудовий магазин від виробника Текстиль Контакт, в них є непоганий вибір джинсових тканин https://tk.ua/ua/catalog/vse-tkani/kotton-dzhins.html  Ціни тут дійсно найнижчі, якість товарів нормальна, відгуки по цьому магазину теж суперові.

Wikki21
Регистрация 13.12.2024
Дата: Вт, Вчера, 08:19:45 | Сообщение # 3
Сержант
Нещодавно шукала якісний одяг для активного відпочинку та поїздок за місто. Хотілося, щоб речі були не лише зручні, а й практичні в різних погодних умовах. У результаті знайшла розділ із жіночим тактичним одягом на сайті https://blackout-shop.com.ua/zhinochyi-taktychnyi-odiah/ Blackout Shop і вирішила спробувати замовити. Мене приємно здивував вибір: є різні моделі, зрозумілий опис тканин, особливостей крою та призначення. Це допомогло швидко визначитися. Замовила комплект для міжсезоння, і вже після перших виходів зрозуміла, що не помилилася. Одяг добре сидить, не сковує рухів, тканина міцна та приємна на дотик. Особливо сподобалося, що продумані кишені та деталі, які справді корисні під час активного дня. Доставка була швидкою, усе прийшло акуратно запаковане.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026