Праймер для нігтів
|
|
olesia Регистрация 24.01.2024
| Дата: Ср, 16.10.2024, 16:18:15 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Привіт друзі! Я прохожу зараз навчання по манікюру, і зараз собі купую все необхідне для цього. Порадьте мені якісний праймер для нігтів, та інтернет-магазин, в якому його можна придбати по вигідній ціні.
|
|
|
|
lydmula8888 Регистрация 24.01.2024
| Дата: Ср, 16.10.2024, 16:20:59 | Сообщение # 2 |
Рядовой
|
Коли займаєшся манікюром, праймер просто необхідний. Я це знаю, тому що сама собі нарощую нігті та все це завжди є в наявності. Мені відомий онлайн магазин, в якому є все необхідне для манікюру, і великий вибір праймерів.
|
|
|
|
olesia Регистрация 24.01.2024
| Дата: Ср, 16.10.2024, 16:22:56 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Оскільки я тільки починаю вивчати манікюрну справу, не дуже розуміюсь в цих засобах. Можливо ти мені зможеш порадити хороший праймер? А що стосується магазину, мені буде зручно, якщо просто залишиш посилання.
|
|
|
|
lydmula8888 Регистрация 24.01.2024
| Дата: Ср, 16.10.2024, 16:30:36 | Сообщение # 4 |
Рядовой
|
Особисто я завжди обираю праймер безкислотний Ultrabond Naomi https://beauty-prof.com/ua-nigt....-nigtiv а купую його в інтернет-магазині Beauty prof, по дуже вигідній ціні. Як ти сама розумієш, перед нанесенням гель лаку обов'язково потрібно підготувати нігті, саме для цього і потрібний цей засіб. Оскільки в ньому безкислотна формула, він повністю безпечний для нігтів, не має неприємного запаху. Для мене це дуже важливо при виборі праймера. І сам флакон даного засобу досить економний, його вистачає надовго.
|
|
|
|