Форма входа
ВАШ IP
3.135.241.191

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Вт 07.01.2025, 01:36:55

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порекомендуйте книгарню-кав'ярню в Києві
cocacola
Регистрация 27.05.2022
Дата: Чт, 14.11.2024, 10:46:20 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хтось може порекомендувати хороший інтернет-магазин книг у Києві? Я шукаю не просто сайт з великим асортиментом, а місце, де можна знайти рідкісні книги, можливо, навіть обмежені видання. Мені важливо, щоб доставка була швидка і зручна. Не обов’язково великий магазин, але щоб була хороша якість і різноманітність вибору. Окрім того, було б класно, якби була можливість подивитись і порекомендувати нові книги, яким ще не вистачає популярності, але вони варто того, щоб про них дізналися більше людей. Може, є такі магазини в Києві, де книги поєднуються з цікавою атмосферою?

akhamsa
Регистрация 23.05.2022
Дата: Чт, 14.11.2024, 10:46:52 | Сообщение # 2
Майор
Якось купував книги через інтернет в одному київському магазині, і можу сказати, що враження залишилися дуже хороші. Асортимент великий, багато книг українських авторів, а також сучасні бестселери. Доставка швидка, упакували все на вищому рівні, нічого не пошкоджено. Спілкування з представниками магазину теж було приємним: відповідали швидко, допомогли з вибором.

biteh
Регистрация 26.05.2022
Дата: Чт, 14.11.2024, 10:47:14 | Сообщение # 3
Лейтенант
Придбав книги через інтернет-магазин Readeat і був приємно здивований. Не очікував, що так швидко отримаю замовлення. Окрім того, мені пощастило потрапити на акцію, тому деякі книги вдалося купити навіть дешевше, ніж у звичайних магазинах. У магазині є не тільки популярні видання, але й книжки, яких не знайдеш у інших місцях, навіть дуже цікаві варіанти для подарунків. Що мене вразило – це те, як класно організована доставка.

bolshechem_zhizn
Регистрация 26.05.2022
Дата: Чт, 14.11.2024, 10:47:36 | Сообщение # 4
Майор
Нещодавно побував у книгарні-кав'ярні Readeat https://readeat.com/ в Києві, і це було справжнє відкриття! Не просто звичайна книжкова крамниця, а місце, де можна зупинитися, насолодитися книгою і чашкою смачного кави. Придбав кілька книг, які давно шукав, а також познайомився з новими авторами.
Обстановка дуже затишна як на мене, тут можна спокійно посидіти, поринути в атмосферу книг і провести кілька годин. Кава смачна, обслуговування на найвищому рівні. До того ж, виявилось, що вони організовують тематичні вечори для любителів літератури, що для мене є додатковим плюсом.
Я ще повернуся сюди не раз, оскільки для мене це не тільки місце для покупки книг, а й чудова можливість поєднати улюблене заняття з комфортом.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025