Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.214

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пт 27.06.2025, 22:40:37

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де знайти VPS/VDS сервери з ОС Almalinux 8?
akhamsa
Регистрация 23.05.2022
Дата: Пн, 03.03.2025, 23:42:55 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Привіт! Шукаю VPS/VDS сервери, які б підтримували операційну систему Almalinux 8. Чи хтось може порекомендувати надійного провайдера? Мені важливо, щоб сервер був стабільним і швидким, без частих збоїв або проблем з доступом.

biteh
Регистрация 26.05.2022
Дата: Пн, 03.03.2025, 23:43:41 | Сообщение # 2
Майор
Кілька місяців тому обрав VPS/VDS сервер з ОС Almalinux 8 для свого проекту, і можу поділитися враженнями. Почну з того, що на моїх очах сервер показав себе досить стабільно. Не було ніяких значних затримок або збоїв. Встановлення та налаштування Almalinux 8 пройшло без проблем, а панель управління була зрозумілою і зручною. В цілому, сервер працює добре.

bolshechem_zhizn
Регистрация 26.05.2022
Дата: Пн, 03.03.2025, 23:44:09 | Сообщение # 3
Подполковник
Для мене вибір VPS/VDS сервера з Almalinux 8 був дуже важливим, оскільки я шукав систему, яка б поєднувала стабільність і високу продуктивність. Вибір пав на один із популярних провайдерів, і я не помилився. Сервер працює вже більше півроку без значних проблем.

sanyakasatkin
Регистрация 03.03.2025
Дата: Пн, 03.03.2025, 23:46:58 | Сообщение # 4
Рядовой
Вибір VPS/VDS сервера з операційною системою Almalinux 8 став для мене пріоритетом через її стабільність та надійність. Після деяких експериментів з іншими системами, я вирішив спробувати саме Almalinux 8, і не пошкодував. Мій сервер працює на одному з провайдерів, і вже більше року я не маю з ним жодних серйозних проблем. 
Особливо важливим для мене є те, що сервер працює швидко і стабільно, а також має зручну систему адміністрування. Якщо виникають якісь питання, техпідтримка завжди на висоті, й відповідають оперативно.

Я дуже задоволений, і раджу всім розглянути VPS/VDS сервери з ОС Almalinux 8 від HostZealot, оскільки вони дійсно гарантують надійність та відмінну роботу.

georgedonets90
Регистрация 10.03.2025
Дата: Пн, 10.03.2025, 15:58:40 | Сообщение # 5
Рядовой
не надо ничего искать

AnastasiiaKrilova
Регистрация 16.11.2023
Дата: Чт, 10.04.2025, 06:27:52 | Сообщение # 6
Рядовой
Цитата akhamsa ()
Привіт! Шукаю VPS/VDS сервери, які б підтримували операційну систему Almalinux 8. Чи хтось може порекомендувати надійного провайдера? Мені важливо, щоб сервер був стабільним і швидким, без частих збоїв або проблем з доступом.
Действительно стабильность и скорость важна для многих проектов ,поэтому ваши приоритеты мне понятны и я их поддерживаю. Как вариант точно можно пробовать сервер vps купить https://likevps.net/ у молодой, но очень амбициозной компании likevps . Качественно работает, всё чётко, понятно и с максимальной отдачей и уважением к клиенту. Такое отношение мне бы точно понравилось. А вам?

cyberteczonesf
Регистрация 17.03.2025
Дата: Пт, 30.05.2025, 18:55:39 | Сообщение # 7
Лейтенант
Иногда работаю с сайтами, доступными только в определённых странах, и долго искал прокси, который совместим с Safari. Нашёл решение — прокси для safari https://spaceproxy.net/proxy-dlya-safari-dlya-obhoda-blokirovki/, и с тех пор всё стало проще. Настроил всего за пару минут, интерфейс интуитивно понятный. Соединение стабильное, без просадок по скорости. Очень доволен, что наконец-то нашёл надёжный сервис.

samouraicupcake
Регистрация 18.01.2024
Дата: Чт, 05.06.2025, 22:06:57 | Сообщение # 8
Рядовой
У меня знакомый взял вместо впс себе какой-то физический из этих https://serversell.com.ua/ru/serveri/serveri-hp/. Не "за все деньги мира" и вполне доволен. Хотя, все зависит от потребностей, он и впс рассматривал, только почему-то решил в итоге все иначе =)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025