Чи варто ремонтувати старий бойлер?
|
|
borislevitskiy52 Регистрация 24.02.2023
| Дата: Пт, 04.04.2025, 10:02:07 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Мій бойлер Thermex уже працює 7 років, і останнім часом вода довго гріється. Майстер сказав, що можна замінити ТЕН, але я не знаю, чи є сенс. Чи варто вкладатися в ремонт бойлерів, чи краще купити новий? Хто стикався з такою проблемою?
|
|
|
|
miketrincher Регистрация 04.04.2025
| Дата: Пт, 04.04.2025, 10:03:18 | Сообщение # 2 |
Рядовой
|
Наскільки я в цьому питанні розуміюся, то коли бойлер Thermex перестав нормально працювати: вода нагрівається дуже довго або зовсім холодна. Скоріше за все, проблема з ТЕНом або термостатом. У таких випадках варто звернутися до майстра ось сюди https://master5.kiev.ua/remont-boylerov/termeks/ який зробить діагностику, почистить від накипу або замінить несправні елементи. Регулярне обслуговування продовжує термін служби пристрою.
|
|
|
|
oleksandrkarpec9 Регистрация 16.04.2025
| Дата: Ср, 16.04.2025, 15:41:10 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Цілком зрозуміла ситуація — бойлери з часом зношуються, і проблеми з ТЕНом після кількох років експлуатації не рідкість. Якщо ваш Thermex уже прослужив 7 років і просто повільно нагріває воду, часто це справді вирішується заміною нагрівального елемента. Це набагато дешевше, ніж купівля нового бойлера, особливо якщо інші компоненти ще в нормі. До речі, Кийсервіс є офіційним сервісним центром для Thermex і виконує гарантійний та післягарантійний ремонт бойлерів. У них є досвід саме з цим брендом, тож можна не хвилюватися за якість. Вони роблять діагностику, ремонтують або змінюють ТЕН, анод, термостат — усе, що потрібно, щоб бойлер знову працював як новий. Рекомендую звернутись до них, перш ніж витрачатися на новий пристрій. Тим більше, якщо проблема в одному елементі, бойлер може ще спокійно прослужити кілька років. Сайт для звернення: https://kiyservice.ua/ — там все детально описано. ✨ І пам’ятайте: ремонт — це не завжди компроміс, іноді це розумна економія
|
|
|
|