Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.214

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 26.06.2025, 21:23:01

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи шкідлива сучасна лазерна епіляція здоров'ю?
la2217596
Регистрация 11.09.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:03:53 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Можу сказати, що небажане волосся на тілі немає сил терпіти вже, скільки можна з тими станками, воском, кремами… Я вже все перепробувала! І от думаю: спробую важку артилерію — лазерну епіляцію. Але стільки страхів. Чула, що можуть бути опіки, що це боляче і взагалі — чи не шкідливо це для здоров’я? Може хтось розкаже, як це насправді? Дуже чекаю на відгуки!

olkamaslova761
Регистрация 16.10.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:04:57 | Сообщение # 2
Сержант
Ні, лазерна епіляція не шкідлива. Адже вона заснована на дії спеціального променя на волосяний фолікул. Світлова енергія проникає у волосок, нагріваючи і руйнуючи його корінь, не ушкоджуючи при цьому навколишні тканини. Сучасні апарати оснащені системами охолодження, які мінімізують дискомфорт та знижують ризик опіків.

Шкода від лазерної епіляції: міфи та реальність
Серед найпоширеніших міфів — твердження про те, що апаратне випромінювання може спричинити онкологічні захворювання чи негативно вплинути на репродуктивну систему. На сьогодні наукові дослідження не підтверджують цих побоювань. Лазерні апарати, що застосовуються у косметології, діють лише на верхні шари шкіри та не проникають глибоко у тканини організму.
Також важливо розуміти, що епіляція не порушує гормональне тло, не викликає безпліддя і не провокує зростання волосся на інших ділянках тіла.

Можливі побічні ефекти
Хоча процедура вважається не шкідливою, при недотриманні рекомендацій можуть виникнути тимчасові побічні реакції:
- почервоніння та набряклість у зоні обробки;
- відчуття печіння або сверблячки;
- потемніння або освітлення шкіри (особливо у разі недотримання фотозахисту після сеансу).
Ці явища, зазвичай, проходять самостійно протягом кількох годин чи днів.

Протипоказання
Існують медичні протипоказання, за яких лазерну епіляцію краще відкласти:
- шкірні захворювання у стадії загострення;
- цукровий діабет у неконтрольованій формі;
- онкологія;
- хвороби серця, крові;
- малярія;
- фоторематоз;
- келоїдне рубцювання;
- застуда, грип;
- психічні розлади;
- гормональні порушення;
- свіжа засмага, рани, гематоми, опіки, рубці;
- прийом фотосенсибілізуючих препаратів.
Перед процедурою важливо проконсультуватися з лікарем-косметологом та пройти попереднє обстеження.

Чи варто боятися лазерної епіляції?
Ні, це безпечна та клінічно перевірена послуга, за умови, що вона проводиться на сертифікованому обладнанні та ліцензованому косметологічному центрі. За дотримання всіх порад фахівця, ризик негативного впливу на здоров'я мінімальний.
Якщо ви вибираєте професійного майстра і дотримуєтеся рекомендацій до і після епіляції - вона буде не тільки ефективною, а й безпечною.

Джерело: https://diagnoz.in.ua/korysno....dorovya

kircenkotamara
Регистрация 01.09.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:05:39 | Сообщение # 3
Рядовой
Я також довго сумнівалась, але коли зрозуміла, що це може зекономити мені стільки часу і нервів, вирішила ризикнути. Зробила вже 4 процедури — результат шикарний! Щодо безпеки: так, є нюанси, особливо якщо є родимки, порушення з гормонами чи активні запалення. Але нормальний лікар перед початком все з’ясовує. У мене було питання щодо зони бікіні — не могла наважитись, бо думала, що це боляче жахливо. Хтось робив саме бікіні? Можна в деталях?

mariaflorova28
Регистрация 25.07.2023
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:07:43 | Сообщение # 4
Рядовой
Робила, ще й як. Повна зона бікіні — це був мій перший досвід. Було трошки лячно, не буду брехати, але все пройшло гладко. Головне — знайти спеціаліста, який має досвід саме в таких процедурах. Раджу почитати хорошу статтю на тему лазерна епіляція зони бікіні: як роблять правильно  https://focus.ua/uk....ravilno дуже детально розписано: як підготуватись, які відчуття, чого чекати після, які типи лазерів використовують. Будь-яка дівчина, яка хоче називатися доглянутою, стикалась із цим питанням. Зона бікіні — одна з найніжніших, тому потребує уважного підходу. Але як зробиш — розумієш, що воно того варте!

Сообщение отредактировал mariaflorova28 - Вс, 25.05.2025, 10:08:20

la2217596
Регистрация 11.09.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:08:59 | Сообщение # 5
Майор
Дякую, дівчата, дуже цінно, правда. Почуваюсь вже трохи сміливішою. Піду перечитаю ті матеріали про протипоказання. І напевно таки зроблю бікіні першим, раз ви кажете, що це не страшно. А скільки процедур треба для повного ефекту?

kircenkotamara
Регистрация 01.09.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:09:32 | Сообщение # 6
Рядовой
У мене пішло 6 процедур з інтервалами в 4-6 тижнів. Але в кожного індивідуально, це залежить від гормонального фону, типу волосся і шкіри. Ще треба пам’ятати, що лазер працює тільки на активній фазі росту волосся, тому й потрібно кілька разів. Але вже після 2-3 сеансів видно різницю!

viktorovnauliana711
Регистрация 01.09.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:11:37 | Сообщение # 7
Лейтенант
Важливо обирати гарний салон та відровіідальних спеціалістів. Я робила в EpiLaser на Лівому березі у Києві https://glavnoe.in.ua/news....v-kieve  і реально не можу натішитись. Обладнання нове, дівчата-майстри профі, все розповідають і пояснюють. До того ж у них завжди акції якісь.
 Я знаю, що до них приїжджають навіть з інших міст. Після того, як пройдеш курс у професіоналів, вже не захочеш експериментів. Думаю, вас теж зацікавить цей варіант.

la2217596
Регистрация 11.09.2022
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:12:16 | Сообщение # 8
Майор
Все, ви мене переконали. Записуюсь на консультацію! Не думала, що лазер може бути таким ок, поки не почула стільки адекватних відповідей. Дякую вам усім, реально зняли купу страхів

svetikneskromnaa
Регистрация 02.09.2024
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:12:55 | Сообщение # 9
Рядовой
Я вже зробила курс, все ок! Тому не відкладайте лазерну епіляцію

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вс, 25.05.2025, 10:13:46 | Сообщение # 10
Полковник
Висновок такий: якщо немає протипоказань, лазерна епіляція абсолютно безпечна. Головне, пройти консультацію, щоб переконатись, що тобі можна. І, звісно, обирати сертифікований центр з нормальним обладнанням та фахівцями. Не ведись на підозріло дешеві варіанти.

agrom692
Регистрация 25.05.2025
Дата: Вс, 25.05.2025, 22:23:15 | Сообщение # 11
Рядовой
Треба буде скористатися

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025