Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.44

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пт 14.11.2025, 03:20:25

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
електронна система прозорро як використовувати?
Levchenko
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вс, 27.07.2025, 19:12:39 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Gрошу поділитися досвідом роботи з електронною системою Прозорро. Я тільки почав цікавитися державними закупівлями як можливим джерелом розширення бізнесу, але поки що все виглядає надто складно. Особливо не зрозуміло, як шукати релевантні тендери, які документи потрібно готувати для участі та через яку платформу реально подаватися. Також цікавить, чи можна якось фільтрувати закупівлі за регіонами, галузями або навіть конкретними замовниками. Здається, що система відкрита й прозора, але інтерфейс не дуже інтуїтивний. Можливо, хтось має приклад успішного досвіду роботи з Прозорро і може дати кілька практичних порад?

misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вс, 27.07.2025, 19:13:30 | Сообщение # 2
Генерал-майор
На перший погляд система Прозорро може здатися складною, але з досвідом усе стає значно зрозуміліше. Головне — навчитися правильно шукати інформацію. На самому порталі Prozorro можна переглядати закупівлі, читати документи, але подаватися безпосередньо через нього не можна — для цього існують акредитовані електронні майданчики. Там уже зручніше: можна зберігати шаблони документів, отримувати сповіщення про нові тендери та навіть формувати аналітику. Особисто я рекомендую спочатку ознайомитися з прикладами успішної участі в закупівлях у відкритому доступі — це дуже допомагає зрозуміти логіку системи.

Levchenko
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вс, 27.07.2025, 19:13:35 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Справді, мені не вистачало розуміння саме щодо ролі майданчиків. Тобто Prozorro — це як база даних, а ось для участі треба обирати вже зручний сервіс? Якщо так, то який майданчик ти вважаєш найбільш ефективним і дружнім до новачків?

misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вс, 27.07.2025, 19:14:39 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Сам Prozorro лише акумулює інформацію про всі державні закіпівлі, а працювати з ними ти можеш через один з акредитованих майданчиків. Я вже тривалий час користуюся електронною системою прозорро https://www.dzo.com.ua і можу впевнено сказати, що це один із найзручніших та найбільш клієнтоорієнтованих майданчиків в Україні. Він має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, розширену систему фільтрів для пошуку тендерів (за регіоном, сумою, замовником тощо), а також розділ з навчальними матеріалами, що особливо корисно для тих, хто тільки починає. Є можливість налаштувати сповіщення про нові закупівлі, автоматичне збереження часто використовуваних документів і навіть чат із підтримкою, яка дійсно допомагає, а не "відписується". До того ж, сайт має мобільну версію, що дуже зручно, якщо ти постійно в русі. Тож якщо шукаєш ефективний старт у системі електронних держзакупівель — рекомендую почати саме з Держзакупівлі онлайн.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025