Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.49

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Сб 15.11.2025, 07:15:54

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки коштують стоматологічні послуги ?
a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Вт, 29.07.2025, 12:05:49 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Привіт, як дізнатися, скільки коштують стоматологічні послуги в конкретній клініці без візиту? Чи є якісь онлайн інструменти для перевірки цін? Де в Києві лікуєте зуби ви?

dcyksuw
Регистрация 29.07.2025
Дата: Вт, 29.07.2025, 12:06:58 | Сообщение # 2
Рядовой
Можна перевірити ціни на послуги в стоматології через їх офіційні сайти або навіть через спеціалізовані медичні портали. Я нещодавно шукав інформацію про послуги в Києві і знайшов сайт, де вказані орієнтовні ціни на популярні послуги. Але вони можуть бути орієнтовними, тому варто звертатися і уточнювати по телефону. Часто ціни можуть змінюватися через акції чи спеціальні пропозиції.

menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Вт, 29.07.2025, 12:07:24 | Сообщение # 3
Подполковник
Я знаю, що є кілька онлайн-сервісів, де можна дізнатися про ціни на стоматологічні послуги в різних клініках, однак вони не завжди актуальні. Часто стоматологи рекомендують уточняти ціну на кожну конкретну процедуру, так як вона може залежати від складності. Тому краще зателефонувати в клініку або перевірити ціни на їхньому сайті, якщо він є.

apudoyb
Регистрация 29.07.2025
Дата: Вт, 29.07.2025, 12:08:22 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата menigorek ()
Я знаю, що є кілька онлайн-сервісів, де можна дізнатися про ціни на стоматологічні послуги в різних клініках, однак вони не завжди актуальні. Часто стоматологи рекомендують уточняти ціну на кожну конкретну процедуру, так як вона може залежати від складності. Тому краще зателефонувати в клініку або перевірити ціни на їхньому сайті, якщо він є.

Привіт! Я недавно звертався в стоматологію Smile і хочу поділитись враженнями щодо цін в стоматології Smile дізнатися за посиланням можете. Зазначу, що я до них йшов із певними сумнівами, адже мені було цікаво, чи варто витрачати гроші на таку послугу.
Але все пройшло дуже добре. Вартість послуг у Smile — одна з найбільш доступних, що я бачив в Києві. За просте обстеження зубів взяли десь 500 грн, а за пломбу — від 1500 грн. Для Києва це реально непогано, особливо якщо врахувати якість наданих послуг. Все було зроблено швидко, професійно, без болю. Тому, якщо вам потрібна хороша стоматологія за адекватними цінами, я б рекомендував звертатися саме сюди.

дізнатися за посиланням

ittechno032
Регистрация 02.05.2025
Дата: Чт, 31.07.2025, 14:16:06 | Сообщение # 5
Рядовой
Мезим – надежная помощь вашему пищеварению
Когда тяжесть в желудке после сытного ужина мешает наслаждаться вечером, на помощь приходит Мезим – проверенный ферментный препарат для улучшения пищеварения.
Почему стоит выбрать Мезим - https://usaapteka.com/ru/collections/mezym?
  • Содержит натуральные пищеварительные ферменты

• Помогает при переедании и употреблении жирной пищи

• Компенсирует недостаточность функции поджелудочной железы

• Устраняет дискомфорт после еды

Мезим особенно полезен:
• Во время праздничных застолий
• При смене привычного рациона
• Людям с хроническими заболеваниями ЖКТ
• В период восстановления после операций
В онлайн-аптеке USA Apteka вы можете купить оригинальный Мезим по выгодной цене с гарантией качества. Препарат отпускается без рецепта, но для длительного применения лучше проконсультироваться с врачом.
Совет: Принимайте 1-2 таблетки Мезима во время еды, не разжевывая, запивая водой. Это поможет вашему желудку справиться с любой пищевой нагрузкой!
Позаботьтесь о комфортном пищеварении – выбирайте Мезим в USA Apteka!
Имеются противопоказания. Перед применением ознакомьтесь с инструкцией.

kira_kira393
Регистрация 13.08.2024
Дата: Пт, 19.09.2025, 16:07:06 | Сообщение # 6
Лейтенант
Якщо шукаєте надійну стоматлогію для лікування зубів,  можу порекомендувати клініку https://megadental.lviv.ua/ — це пристойний варіант, особливо якщо цінуєш якість, комфорт і сучасні методи. У Mega Dental використовують 3D-діагностику, мікроскопи, сучасне обладнання, лікарі регулярно підвищують кваліфікацію. Крім того, клініка працює офіційно, з прозорими цінами, має послуги для дітей, імплантацію, лікування каналів тощо.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025