Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.132

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Сб 22.11.2025, 10:28:55

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи безпечно видаляти сажевий фільтр у Києві?
HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Чт, 28.08.2025, 19:41:47 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
От чесно, я трохи вагаюся. З одного боку, знайомі кажуть: «Та видали й не парся», а з іншого — страшнувато. Не знаю, чи не буде потім проблем із техоглядом чи взагалі з двигуном. Хтось із форумчан робив таку процедуру в Києві? Може, є хороші відгуки про конкретні сервіси?

imonbis5
Регистрация 29.08.2025
Дата: Сб, 30.08.2025, 14:00:39 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Маючи власний досвід обслуговування авто, я завжди шукаю професіоналів, які не просто роблять роботу, а роблять її якісно. Коли знадобилось видалення сажевого фільтра в Києві https://clean-kat.com.ua/vydalennya-sazhevogo-filtra-kyiv/ я звернулась на СТО за адресою Протасів Яр, 2 і була приємно здивована оперативністю. Роботу виконали всього за 90 хвилин, без жодних помилок у ЕБУ, а безкоштовна діагностика допомогла зрозуміти стан усіх систем. Відчутно, що майстри дійсно цінують кожного клієнта і дбають про авто, як про власне. Після процедури машина почала працювати тихіше і стабільніше, а економія пального стала помітною вже з перших поїздок. Гарантія якості додає ще більше впевненості, що до авто ставляться відповідально. Я щиро рекомендую цей сервіс усім, хто цінує швидкість і професіоналізм.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025