andrewferk581 Регистрация 11.12.2024
| Дата: Вт, 09.09.2025, 20:35:14 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Я планую розпочати будівництво приватного будинку в передмісті Києва та шукаю надійну компанію, яка надає послуги з оформлення технічного паспорта на об'єкт незавершеного будівництва. Мене цікавить, які конкретно документи необхідно підготувати для цього процесу, скільки часу займає виготовлення технічного паспорта та чи можна замовити цю послугу дистанційно. Також хотів би дізнатися, чи надає ваша компанія супровід у процесі узаконення перепланувань та реконструкцій, якщо такі зміни були внесені до початку будівництва. Чи є можливість отримати консультацію щодо відповідності проекту чинним будівельним нормам та стандартам? Мені важливо, щоб усі документи були оформлені правильно та відповідно до законодавства, щоб уникнути можливих проблем у майбутньому при реєстрації права власності або продажу об'єкта.
|
| |
|
|
andrusha3567 Регистрация 15.01.2025
| Дата: Вт, 09.09.2025, 21:36:39 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Я от колись думав, що будівництво — це про бетон, цеглу і бригаду робітників. А насправді найбільший геморой — це документи, погодження і дозволи. У мене була ситуація: затягнули процес через дрібні бюрократичні деталі, і я втратив кілька місяців. Тоді вперше задумався, що краще віддати все це юристам і спеціалістам, які знають процедури від «А» до «Я». Один колега порадив CLC GROUP, і чесно, я пожалкував лише про те, що не звернувся раніше. Хлопці роблять повний юридичний та інженерно-технічний супровід об’єктів будівництва, допомагають з дозвільною документацією і реально економлять час та нерви. Якщо актуально, гляньте сайт — https://clcgroup.com.ua/ . Там детально розписано, які послуги вони надають, і видно, що це не «гаражна фірма», а консорціум з досвідом. Особисто я вже вирішив: папери — не моє, нехай цим займаються ті, хто щодня «вариться» у цих процесах. Бо будівництво має приносити результат, а не нескінченні черги й нерви.
|
| |
|
|