|
Де можна замовити мелену каву і капсули для Nespresso?
|
|
HzBoy Регистрация 15.10.2021
| Дата: Сб, 18.10.2025, 10:20:10 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Статус: Offline
|
Порадьте, будь ласка, де можна замовити мелену каву і капсули для Nespresso. В офлайн-магазинах або нема потрібних сортів, або термін придатності під питанням. Хочу знайти перевірений інтернет-магазин, щоб було зручно замовляти, не переживати за якість і щоб доставка працювала без збоїв.
|
| |
|
|
a_sov Регистрация 08.01.2022
| Дата: Сб, 18.10.2025, 10:20:31 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
|
Я вже давно купую тільки онлайн, бо вибір більший і ціни нижчі. Для кавомашини Nespresso завжди беру капсули Roma або Volluto, вони без кислинки і з насиченим ароматом. Головне дивитись, щоб капсули були в герметичних коробках, тоді кава не втрачає смак. З мелених сортів подобається Lavazza Crema e Gusto, підійде навіть для турки.
|
| |
|
|
kirilzhilenko80 Регистрация 08.01.2022
| Дата: Сб, 18.10.2025, 10:20:54 | Сообщение # 3 |
|
Полковник
|
Я пробувала різні варіанти, але в меленій каві часто попадається пил або вона вивітрюється після відкриття. Тому перейшла на капсули. Якщо хочеш щось м’яке візьми Livanto, а якщо міцніше Kazaar або Ristretto. І обов’язково перевіряй дату фасування на упаковці, іноді бувають старі партії, особливо на маркетплейсах.
|
| |
|
|
taras_gamper Регистрация 20.07.2022
| Дата: Сб, 18.10.2025, 10:22:08 | Сообщение # 4 |
|
Сержант
|
Цитата kirilzhilenko80 (  ) Я пробувала різні варіанти, але в меленій каві часто попадається пил або вона вивітрюється після відкриття. Тому перейшла на капсули. Якщо хочеш щось м’яке візьми Livanto, а якщо міцніше Kazaar або Ristretto. І обов’язково перевіряй дату фасування на упаковці, іноді бувають старі партії, особливо на маркетплейсах. Я вже кілька місяців замовляю в маркеті Маудау. Там реально широкий вибір капсул Nespresso https://maudau.com.ua/category/kava/typ_kapsul=nespresso є як оригінальні, так і сумісні. У кожній позиції детальний опис можна підібрати інтенсивність, ступінь обсмаження, навіть ароматичний профіль. Зручно, що одразу видно, які зараз у наявності, і можна відфільтрувати за видом кави. Якщо хочеш зекономити, бери упаковки по 50 або 100 штук виходить дешевше. З мелених сортів вони теж мають великий асортимент, але я все ж раджу капсули: не треба нічого міряти, просто вставив і натиснув кнопку. Доставка приходить за 1-2 дні, упаковано щільно, нічого не пошкоджується.
|
| |
|
|