|
Чи варто давати коту тільки вологий корм?
|
|
akhamsa Регистрация 23.05.2022
| Дата: Вт, 21.10.2025, 10:46:27 | Сообщение # 1 |
|
Полковник
Статус: Offline
|
Хочу перевести кота на вологий корм, але не впевнений, чи цього буде достатньо для здоров’я. Хтось вже пробував давати виключно вологий корм? Які можуть бути плюси та мінуси такого харчування, і чи реально забезпечити всі необхідні поживні речовини тільки вологим кормом?
|
| |
|
|
biteh Регистрация 26.05.2022
| Дата: Ср, 22.10.2025, 18:22:45 | Сообщение # 2 |
|
Подполковник
|
Мій кіт майже рік на вологому кормі. Йому подобається, шерсть блискуча, п’є достатньо води. Але я чергую з невеликою кількістю сухого корму, щоб чистити зуби. Вологий корм добре підходить літнім котам або тим, хто мало п’є. Головне, брати якісний, без зайвих добавок.
|
| |
|
|
bolshechem_zhizn Регистрация 26.05.2022
| Дата: Чт, 23.10.2025, 11:13:03 | Сообщение # 3 |
|
Полковник
|
Gourmet вологий корм преміум-класу для котів. Соковите філе у соусі, різноманітні смаки, збалансовані поживні речовини. Наш кіт їсть із задоволенням, шерсть блискуча, енергія висока. Ідеально як основний або додатковий раціон.
|
| |
|
|
cocacola Регистрация 27.05.2022
| Дата: Сб, 25.10.2025, 11:03:47 | Сообщение # 4 |
|
Майор
|
Ми давно використовуємо вологий корм для котів Gourmet Revelations https://www.purina.ua/cat/cat-food/gourmet/revelations це справжнє відкриття! Мус має ніжну текстуру з апетитною підливкою, що стікає, що робить годування справжнім задоволенням. Кіт із задоволенням їсть цей корм, і я помітив покращення в його здоров'ї та апетиті. Корм забезпечує всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали для щоденного годування дорослого кота. Всім хто хоче побалувати свого улюбленця смачним та корисним кормом.рекомендую Gourmet Revelations.
|
| |
|
|