Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.153

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 05.11.2025, 07:32:07

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи варто давати коту тільки вологий корм?
akhamsa
Регистрация 23.05.2022
Дата: Вт, 21.10.2025, 10:46:27 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Хочу перевести кота на вологий корм, але не впевнений, чи цього буде достатньо для здоров’я. Хтось вже пробував давати виключно вологий корм? Які можуть бути плюси та мінуси такого харчування, і чи реально забезпечити всі необхідні поживні речовини тільки вологим кормом?

biteh
Регистрация 26.05.2022
Дата: Ср, 22.10.2025, 18:22:45 | Сообщение # 2
Подполковник
Мій кіт майже рік на вологому кормі. Йому подобається, шерсть блискуча, п’є достатньо води. Але я чергую з невеликою кількістю сухого корму, щоб чистити зуби. Вологий корм добре підходить літнім котам або тим, хто мало п’є. Головне, брати якісний, без зайвих добавок.

bolshechem_zhizn
Регистрация 26.05.2022
Дата: Чт, 23.10.2025, 11:13:03 | Сообщение # 3
Полковник
Gourmet вологий корм преміум-класу для котів. Соковите філе у соусі, різноманітні смаки, збалансовані поживні речовини. Наш кіт їсть із задоволенням, шерсть блискуча, енергія висока. Ідеально як основний або додатковий раціон.

cocacola
Регистрация 27.05.2022
Дата: Сб, 25.10.2025, 11:03:47 | Сообщение # 4
Майор
Ми давно використовуємо вологий корм для котів Gourmet Revelations https://www.purina.ua/cat/cat-food/gourmet/revelations це справжнє відкриття! Мус має ніжну текстуру з апетитною підливкою, що стікає, що робить годування справжнім задоволенням.
Кіт із задоволенням їсть цей корм, і я помітив покращення в його здоров'ї та апетиті. Корм забезпечує всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали для щоденного годування дорослого кота. Всім хто хоче побалувати свого улюбленця смачним та корисним кормом.рекомендую Gourmet Revelations.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025