Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.49

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Сб 15.11.2025, 22:19:49

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто перевів всю нижню білизну в органайзери - змінило щось?
misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вт, 21.10.2025, 11:10:06 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Хтось із вас користується тими органайзерами для білизни? Дружина пропонує перевести мої шкарпетки і труси в ці "соти". Я от думаю, чи воно того варте? Чи змінило це щось реально у вашій шафі, чи це просто іграшки для перфекціоністів?

antp111
Регистрация 07.03.2023
Дата: Вт, 21.10.2025, 11:10:28 | Сообщение # 2
Сержант
Я користуюся. Спочатку теж думав, що це якась дурниця і зайва морока. Але так, це реально змінило все. Це просто небо і земля порівняно з тим, що було. Раніше була одна суцільна купа в шухляді, де вранці неможливо було знайти дві однакові шкарпетки. А тепер ідеальний порядок. Відкрив шухляду – і все як на вітрині.

misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вт, 21.10.2025, 11:10:36 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Серйозно? А в чому саме прикол? Воно ж наче те саме місце займає, чи навіть більше через ці перегородки. Ну, лежала купа трусів, тепер вони лежать по комірках. Хіба це не те саме? Чи воно якось компактніше стає? Я от не бачу, як це може бути "небо і земля". Це ж просто шкарпетки. Чи ти їх якось по-особливому складаєш туди? Мені здається, більше часу витратиш, поки все поскладаєш у ті комірки.

antp111
Регистрация 07.03.2023
Дата: Вт, 21.10.2025, 11:10:48 | Сообщение # 4
Сержант
Справа не стільки в економії місця, хоча якщо правильно скручувати речі, то влазить дійсно більше, ніж коли вони просто хаотичною купою. Головна зміна – це час і нерви. Раніше я зранку відкривав шухляду комода, а там просто "вибух на фабриці". Всі шкарпетки перемішані, і ти стоїш, риєшся, намагаючись знайти другу до пари. Або шукаєш якісь конкретні боксери, і для цього треба перевернути всю купу. А зараз я висуваю шухляду – і в мене вся моя білизна як на долоні. Коли я собі обирав органайзер для спідньої білизни https://maudau.com.ua/categor....bilyzny то саме на це й розраховував. Кожна річ лежить у своїй комірці. Я бачу одразу всі варіанти. Я не витрачаю час на пошуки.
І ще один величезний плюс: ти одразу бачиш, що в тебе закінчується. Коли комірки починають порожніти, ти розумієш, що час вмикати прання, а не дізнаєшся про це в останній момент, коли залишається остання пара. Так що це не про "красу", хоча виглядає охайно, а про банальну зручність.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025