|
Як часто викладачі ловлять на замовлених роботах?
|
|
Levchenko Регистрация 15.10.2021
| Дата: Вт, Вчера, 02:16:26 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Статус: Offline
|
Хто реально купував роботи і палився? Цікавить статистика: як часто викладачі взагалі просікають, що писав не студент? У мене на носі курсова, хочу замовити, бо не встигаю, але стрьомно. Кажуть, зараз якісь нові програми, що ловлять не тільки копіпаст, а й стиль написання. Це правда чи страшилки деканату?
|
| |
|
|
misterbicips Регистрация 15.10.2021
| Дата: Вт, Вчера, 02:16:45 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
|
Ловлять, і доволі часто, але не програмами, а на "дурня". Більшість студентів, які купують роботи, навіть не читають їх перед здачею. Викладач задає просте питання по тексту: "Що ви мали на увазі в цьому абзаці?" або "Чому вибрали цю формулу?", і студент пливе. Оце найголовніший паливний момент. Якщо ти орієнтуєшся в матеріалі, то довести, що писав не ти — майже нереально, хіба що стиль кардинально відрізняється від твоїх попередніх есе.
|
| |
|
|
Levchenko Регистрация 15.10.2021
| Дата: Вт, Вчера, 02:16:51 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
|
Ну читати я буду, це зрозуміло. Мене більше хвилює технічна сторона. Чув про системи, які аналізують метадані файлу — типу скільки часу був відкритий документ, хто автор правок. Якщо я принесу файл, створений на іншому компі за дві години до дедлайну, це ж підозра? І як щодо антиплагіату? Якщо робота унікальна, але згенерована ШІ, це видно? Бо зараз багато авторів халтурять і юзають чат-боти.
|
| |
|
|
misterbicips Регистрация 15.10.2021
| Дата: Вт, Вчера, 02:17:29 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
|
Метадані - це реально палево. Нормальні виконавці завжди радять: отримав файл - скопіюй текст у новий документ на своєму компі, трохи поредагуй, збережи. Це зіб'є всі чужі "сліди". Щодо ШІ та плагіату - тут треба не економити. Шукай сервіси, які дають офіційний звіт про перевірку. Наприклад, на Na5ku можна замовити контрольні роботи на замовлення з безкоштовними правками https://na5ku.com.ua/uk/magisterskie-raboti/ і гарантією унікальності. Вони перевіряють тексти через платні системи, які бачать і штучний інтелект, і прихований синонімайз. Якщо робота написана живою людиною, а не ботом, і ти її нормально захищаєш - ніхто тебе не зловить. Головне — не тупити на захисті і знати свою роботу.
|
| |
|
|