anvapro Регистрация 28.08.2025
| Дата: Пт, 28.11.2025, 12:36:38 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
|
Son bir neçə ayda oynadığım platformalarda davamlı texniki problemlər yaşadım və bu, məni çox yorub. Bəzən oyun tam ortasında dayanır, bəzən isə balans yenilənmir. Ona görə daha stabil işləyən bir sayt tapmaq istəyirəm. Təcrübəsi olanlar varsa, hansı saytın daha az nasazlıq verdiyini deyə bilər?
|
| |
|
|
novemberzaoknom Регистрация 28.11.2025
| Дата: Пт, 28.11.2025, 12:40:21 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Texniki sabitlik mənim üçün də ən önəmli məsələlərdən biri olub və buna görə çox sayt dəyişmişəm. Bir müddət əvvəl mən də eyni problemləri yaşayırdım — xüsusilə də oyun ortasında qırılmalar çox əsəbi olurdu. Araşdırdıqdan sonra daha stabil serverlərdən istifadə edən bəzi platformalar tapdım. Oynadığım müddətdə həm balans dərhal yenilənirdi, həm də donma halları çox nadir idi. Bunun səbəbi, yəqin ki, server yükünün düzgün bölünməsi idi. Mənim təcrübəm üzrə ən az texniki nasazlıq gördüyüm platformalardan biri kazpinup.com/ olmuşdu. Amma yenə də hər platformada problemlər ola bilər və ona görə sakit oynamaq vacibdir. Əsas odur ki, özünü məcbur etməyib, rahat şəkildə yanaşasan. <a href="https://immediateedgeai.de">sss</a>
Сообщение отредактировал novemberzaoknom - Пт, 28.11.2025, 12:41:08 |
| |
|
|