Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.96

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Вс 15.02.2026, 10:37:51

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Texniki problemlər az olan platforma axtarıram
anvapro
Регистрация 28.08.2025
Дата: Пт, 28.11.2025, 12:36:38 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Son bir neçə ayda oynadığım platformalarda davamlı texniki problemlər yaşadım və bu, məni çox yorub. Bəzən oyun tam ortasında dayanır, bəzən isə balans yenilənmir. Ona görə daha stabil işləyən bir sayt tapmaq istəyirəm. Təcrübəsi olanlar varsa, hansı saytın daha az nasazlıq verdiyini deyə bilər?

novemberzaoknom
Регистрация 28.11.2025
Дата: Пт, 28.11.2025, 12:40:21 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Texniki sabitlik mənim üçün də ən önəmli məsələlərdən biri olub və buna görə çox sayt dəyişmişəm. Bir müddət əvvəl mən də eyni problemləri yaşayırdım — xüsusilə də oyun ortasında qırılmalar çox əsəbi olurdu. Araşdırdıqdan sonra daha stabil serverlərdən istifadə edən bəzi platformalar tapdım. Oynadığım müddətdə həm balans dərhal yenilənirdi, həm də donma halları çox nadir idi. Bunun səbəbi, yəqin ki, server yükünün düzgün bölünməsi idi. Mənim təcrübəm üzrə ən az texniki nasazlıq gördüyüm platformalardan biri kazpinup.com/ olmuşdu. Amma yenə də hər platformada problemlər ola bilər və ona görə sakit oynamaq vacibdir. Əsas odur ki, özünü məcbur etməyib, rahat şəkildə yanaşasan.
<a href="https://immediateedgeai.de">sss</a>

Сообщение отредактировал novemberzaoknom - Пт, 28.11.2025, 12:41:08

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026