Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.86

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 04.12.2025, 20:37:05

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки у вас живуть картриджі на Xros 5? Норма чи бракувати
kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Вт, 02.12.2025, 12:10:33 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Привіт усім! Я тільки недавно перейшов на Xros 5 і не можу зрозуміти, скільки взагалі мають жити картриджі на цьому девайсі. У мене один тримається 3–4 дні, потім смак починає слабшати, а інколи навіть легенький підгар відчувається. Не знаю, це я щось роблю неправильно, чи то просто попався невдалий картридж. Парю не дуже багато, рідина 50/50. Цікаво почути, скільки у вас живуть і чи це норма, чи треба бракувати.

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Вт, 02.12.2025, 12:11:03 | Сообщение # 2
Полковник
У мене на Xros 5 картриджі в середньому живуть десь 6–10 днів, залежно від того, який опір беру. Найстабільніші — 0.8 Ом, вони рідко згорають раніше часу. 0.6 Ом смакують дуже круто, але справді «вигорають» швидше, особливо якщо рідина солодка. 1.0 Ом можуть тягнути і два тижні, але вони більш м’які по смаку, не всім заходить. Якщо в тебе ресурс нижче 4 днів — це або дуже солодка рідина, або попався брак.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Вт, 02.12.2025, 12:12:38 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Термін служби картриджа в Xros 5 залежить від трьох основних факторів: опору, температурного навантаження та хімічного складу рідини. Якщо брати технічно, то 0.6 Ом мають найменший ресурс, бо працюють на максимальному прогріві. 0.8 Ом — оптимальний баланс смаку та тривалості, у нормальних умовах вони відпрацьовують 20–30 мл рідини без суттєвих змін. 1.0 Ом — найдовші в житті, але дають м’якший, більш повітряний смак. Якщо картридж «вмирає» за 3–4 дні, це свідчить або про надміру солодкі рідини, або про дефект спіралі.

menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Вт, 02.12.2025, 12:15:08 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата HzBoy ()
Термін служби картриджа в Xros 5 залежить від трьох основних факторів: опору, температурного навантаження та хімічного складу рідини. Якщо брати технічно, то 0.6 Ом мають найменший ресурс, бо працюють на максимальному прогріві. 0.8 Ом оптимальний баланс смаку та тривалості, у нормальних умовах вони відпрацьовують 20–30 мл рідини без суттєвих змін. 1.0 Ом  найдовші в житті, але дають м’якший, більш повітряний смак. Якщо картридж «вмирає» за 3–4 дні, це свідчить або про надміру солодкі рідини, або про дефект спіралі.

Ресурс картриджів для Vaporesso Xros 5 може сильно варіюватися, але є певні закономірності. Якщо говорити точно, то нормальний картридж 0.8 Ом повинен витримувати в середньому 25–40 мл рідини, що відповідає приблизно тижню активного використання. Картриджі 0.6 Ом дають яскравіший і тепліший смак, однак їхній ресурс коротший зазвичай 15–25 мл, бо вони працюють на підвищеній температурі. 1.0 Ом чемпіони з довговічності, вони можуть відпрацювати й 40–60 мл, особливо якщо рідина не надто солодка.
Найчастіші причини швидкого зносу солодкі або дуже ароматизовані рідини: вони карамелізуються на спіралі, створюють наліт і заважають нормальному випаровуванню. Так само впливає частота затяжок: якщо не давати спіралі охолонути, ресурс падає. Сухі затяжки та недолив також можуть спричиняти прискорене згоряння.
Щоб уникнути проблем із браком і отримувати стабільні партії оригінальних картриджів, краще купувати їх у перевірених магазинах. З власного досвіду можу сказати, що картридж для хрос 5 https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/ це один із найнадійніших вейп-шопів із dobrим вибором картриджів, рідин і підсистем. Оригінальна продукція витримує значно довше, ніж сумнівні аналоги, і зводить до мінімуму ризик швидкого «вигорання».

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025