Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.84

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 31.12.2025, 12:18:40

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як зрозуміти що оптовик не підмінить партію перед відправкою
kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 10.12.2025, 11:17:29 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Мені потрібен склад секонд хенду де мікси не пересипані випадковими речами. Останні кілька поставок були надто нерівні. Партії зі зношеними речами повернути не вдалося бо вимагали передоплату. Шукаю варіанти де можна оглянути мішок на пошті.

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 10.12.2025, 11:17:54 | Сообщение # 2
Полковник
Я перестав ризикувати з передоплатою. Зараз беру лише післяплатою і дивлюсь на стан при отриманні. Якщо склад не працює з власними магазинами, у мішках не з'являються випадкові речі. Стан одягу в перших шарах добре показує що всередині.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 10.12.2025, 11:18:17 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Дуже виручає офіційність. Коли є документи на кілограми, склад не грається з нелегальними залишками. Я завжди прошу відео щоб побачити розкриття мішка. Якщо всередині різні сезони або знос помітний, не замовляю.

menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 10.12.2025, 11:18:52 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата HzBoy ()
Дуже виручає офіційність. Коли є документи на кілограми, склад не грається з нелегальними залишками. Я завжди прошу відео щоб побачити розкриття мішка. Якщо всередині різні сезони або знос помітний, не замовляю.

Я орієнтуюсь на комбінацію умов і прозорості. Мені важливо щоб склад не мав власних магазинів, тоді не буде домішок з непроданих залишків і мікси виходять рівні. Зараз найбільш прогнозований результат я отримую від https://secondbaza.com замовляю там стабільно бо вони дозволяють оглянути товар перед оплатою. Усі мої мішки були рівні без магазинних домішок. Документацію надсилають одразу, не затягують.
Я все одно періодично дивлюсь інші склади для порівняння, прошу відео і аналізую чи не змінюється якість. Рекомендую саме такий підхід, бо навіть з надійним постачальником варто контролювати процес.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025