Цитата HzBoy (

)
Можу додати що важливим моментом є походження партій. Якщо товар із Західної Європи, зазвичай стан більш рівний і менше браку. Але навіть тут потрібен контроль, бо інколи мікси можуть змішувати між собою. Я завжди прошу показати реальний вміст і перевірити чи не замішані речі з іншого сезону. Коли постачальник готовий розписати склад партії і підтвердити його на відео, тоді легше уникнути помилок у закупівлі.
Зараз найстабільніший варіант у мене виходить з britishsecond вони мають оптовий склад секонд хенду https://britishsecond.com.ua/ де можна уточнити всі нюанси перед замовленням. Вони рівно сортують і можуть адаптувати мікси під конкретну аудиторію магазину. Я окремо зазначав що мені потрібен акцент на категоріях які найбільш ходові, і вони без проблем це враховували. Якщо маєш план відкривати додаткову точку, раджу одразу обговорювати не лише постачання, але і питання старту магазину, наприклад вибір району, вимоги до приміщення, структуру персоналу, базовий бренд і матеріали для соцмереж.
Так легше налаштувати потік клієнтів і узгодити закупівлю під реальні потреби магазину. Коли постачальник допомагає з такими речами, менше часу йде на помилки і простіше утримати стабільну якість вибору товару.