|
Хочу знайти нормальну інформацію про зубні коронки!
|
|
menigorek Регистрация 08.01.2022
| Дата: Пн, 16.03.2026, 18:13:39 | Сообщение # 1 |
|
Подполковник
Статус: Offline
|
Друзі, підкажіть, де зараз можна знайти нормальну інформацію про зубні коронки в Україні? Маю на увазі не рекламні статті, а реальний досвід людей які бувають види коронок, скільки вони служать і як взагалі проходить процес встановлення. Після консультації у стоматолога зрозумів, що варіантів досить багато, і ціни теж відрізняються. Хотілося б почитати думки людей, які вже ставили коронки і можуть розповісти, як усе проходило на практиці. Можливо, хтось знає хороші обговорення або стикався з цим особисто?
Сообщение отредактировал menigorek - Пн, 16.03.2026, 18:13:51 |
| |
|
|
a_sov Регистрация 08.01.2022
| Дата: Пн, 16.03.2026, 18:15:21 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
|
Я ставив коронку кілька років тому, тому трохи розбирався в цій темі. Пам’ятаю, що перед тим теж багато читав різні обговорення, бо хотілося зрозуміти, який матеріал краще. Люди часто пишуть, що багато залежить від стану зуба і рекомендацій лікаря. Сам процес займає кілька етапів: підготовка зуба, зняття зліпків і вже потім встановлення самої коронки.
|
| |
|
|
HzBoy Регистрация 15.10.2021
| Дата: Пн, 16.03.2026, 18:15:45 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
|
Я теж цікавився цим питанням, коли потрібно було робити зуб. Читав багато форумів, де люди діляться своїм досвідом. Дехто пише, що найголовніше правильно підготувати зуб перед встановленням коронки, бо від цього залежить, скільки вона прослужить. У багатьох обговореннях люди також порівнюють різні матеріали і діляться своїми враженнями після кількох років використання.
|
| |
|
|
kirilzhilenko80 Регистрация 08.01.2022
| Дата: Пн, 16.03.2026, 18:16:33 | Сообщение # 4 |
|
Полковник
|
Цитата HzBoy (  ) Я теж цікавився цим питанням, коли потрібно було робити зуб. Читав багато форумів, де люди діляться своїм досвідом. Дехто пише, що найголовніше правильно підготувати зуб перед встановленням коронки, бо від цього залежить, скільки вона прослужить. У багатьох обговореннях люди також порівнюють різні матеріали і діляться своїми враженнями після кількох років використання. У мене була історія з коронками минулого року зламався зуб і стоматолог сказав, що без коронки вже ніяк. Я тоді почала гуглити і зрозуміла, що варіантів просто купа: металокераміка, цирконій і ще щось… чесно, нічого не розуміла. Теж сиділа на форумах і одна дівчина порадила глянути інформацію на https://uamedtours.com.ua/directions/zubni-koronki я зайшла і реально нормально розібралась у темі. Там пояснюють, які бувають коронки, чим вони відрізняються і як взагалі проходить установка. Плюс я вперше прочитала, що сам процес робиться у кілька етапів підготовка зуба, зліпки і вже потім установка. Мені це дуже допомогло, бо коли пішла до лікаря, я вже хоча б розуміла, про що йдеться. Тому від себе скажу якщо хтось тільки починає розбиратись з коронками, загляньте на цей портал там реально багато корисної інфи.
|
| |
|
|