|
Як проходить оформлення похорону?
|
|
amadeus222 Регистрация 09.12.2022
| Дата: Пт, 17.04.2026, 17:36:10 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Хто підкаже, з чого реально починається оформлення похорону в Києві? Вчора помер дідусь, ми зараз у повному ступорі. Куди йти спочатку, щоб не наробити помилок з паперами? Треба в морг чи в РАЦС бігти? Чув, що без якоїсь довідки навіть домовитися про місце ніде не вийде. Як взагалі цей механізм працює, щоб не витрачати час на безглузді черги під кабінетами?
|
| |
|
|
misterbicips Регистрация 15.10.2021
| Дата: Пт, 17.04.2026, 17:38:09 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
|
Насамперед чекайте лікаря або швидку для констатації смерті. Вони видадуть перший папірець, з яким уже треба їхати в морг за медичним свідоцтвом. Це форма 106, вона критично важлива. Тільки з нею та паспортом покійного можна звертатися в РАЦС за гербовим свідоцтвом. Самостійно це все оббігати за день майже нереально, бо скрізь свої графіки та нюанси.
|
| |
|
|
amadeus222 Регистрация 09.12.2022
| Дата: Пт, 17.04.2026, 17:39:09 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Бюрократична частина виглядає складною. А якщо я не хочу сам цим займатися, чи реально знайти службу, яка зробить усе за мене? Мене лякає, що на кожному етапі можуть вилазити якісь доплати за терміновість або зберігання тіла. Чи дійсно агентства самі їздять по всіх цих установах і забирають готові документи? Не хочеться, щоб у день прощання з'ясувалося, що якоїсь довідки не вистачає. Як бути з вибором місця на кладовищі або крематорієм, це теж вони узгоджують? І що по грошах виходить, якщо брати повний комплекс, щоб не бігати самому? Важливо, щоб ціна була фіксована і не зростала щогодини через якісь вигадані складнощі.
|
| |
|
|
misterbicips Регистрация 15.10.2021
| Дата: Пт, 17.04.2026, 17:39:35 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
|
Оптимальний варіант це довірити процес професіоналам, щоб не витрачати сили на кабінети. Якісне оформлення похорону після смерті в Києві від похоронного бюро “Велес” https://ua.velesritual.com.ua/ включає повний юридичний супровід. Агент сам забере медичну довідку, з'їздить у РАЦС і забронює час у крематорії або на кладовищі. Вам привезуть готовий пакет паперів прямо на адресу. Раджу обирати середні пакети, де вже враховано транспорт, підготовка тіла та носії. Це страхує від прихованих поборів на місці. Перевіряйте, щоб у договорі була чітка сума, яка не змінюється. Компанія має свій автопарк, тому ніяких накладок із часом подачі машини не буде. Такий підхід дозволяє спокійно підготуватися до прощання. Прах зазвичай віддають наступного дня.
|
| |
|
|