|
Як швидко збити високу температуру у дитини?
|
|
akhamsa Регистрация 23.05.2022
| Дата: Чт, 23.04.2026, 11:47:22 | Сообщение # 1 |
|
Полковник
Статус: Offline
|
Мала зранку вогняна, термометр показує тридцять дев'ять, і вона постійно плаче, що ковтати боляче. Я просто розгублена, бо боюся давати сильні жарознижувальні занадто часто, а горло виглядає жахливо червоним. Ніяк не збагну, як полегшити цей стан і чим таким безпечним пополоскати, щоб зняти гостре запалення та хоч трохи заспокоїти слизову.
|
| |
|
|
Rennix Регистрация 24.07.2025
| Дата: Пт, 24.04.2026, 10:52:55 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
|
Негайно викликайте лікаря при такій температурі, бо домашні методи можуть тільки зашкодити дитині в такий момент. Я особисто переконана, що без професійного антисептика ви не приберете вогнище інфекції в горлі, яке і провокує цей жар. Досить чекати на диво від простого чаю, коли потрібна реальна допомога аптечними засобами, що діють на мікроби.
|
| |
|
|
sshubatara Регистрация 24.04.2026
| Дата: Пт, 24.04.2026, 11:44:48 | Сообщение # 3 |
Рядовой
|
Температура у дітей — це звичайна тема. Я роблю так: даю або Парацетамол, або Ібупрофен (по дозі, дивись по вазі, це важливо) поїти постійно — вода/чай/компот, хоч по чуть-чуть, але часто не кутаю взагалі, навпаки легкий одяг і щоб в кімнаті не жарко якщо під 39 і більше — можеш обтерти теплою водою (не холодною, без всяких “бабусиних методів” типу оцту чи спирту). Важливо розуміти не треба збивати до 36.6, головне щоб дитині легше стало. А так дивись по стану якщо прям млява, не реагує, або температура не падає — краще до лікаря у більшості випадків це просто вірус і проходить 👍
|
| |
|
|
beketovalim Регистрация 24.07.2025
| Дата: Сб, 25.04.2026, 10:37:12 | Сообщение # 4 |
|
Рядовой
|
Висока температура часто є захисною реакцією організму на активне розмноження патогенів у мигдаликах. Використання гексетидину допомагає місцево пригнічувати бактерії та грибки, що значно полегшує загальний стан хворого. Антисептичні полоскання створюють захисний шар на слизовій, який працює до дванадцяти годин, допомагаючи зменшити набряк і запобігаючи подальшому поширенню інфекції по всьому дитячому організму.
|
| |
|
|
dorenyurist Регистрация 24.07.2025
| Дата: Вс, 26.04.2026, 11:46:23 | Сообщение # 5 |
|
Рядовой
|
Цитата akhamsa (  ) Мала зранку вогняна, термометр показує тридцять дев'ять, і вона постійно плаче, що ковтати боляче. Я просто розгублена, бо боюся давати сильні жарознижувальні занадто часто, а горло виглядає жахливо червоним. Ніяк не збагну, як полегшити цей стан і чим таким безпечним пополоскати, щоб зняти гостре запалення та хоч трохи заспокоїти слизову.
Зупинити стрімке погіршення самопочуття можна лише діючи комплексно, звертаючи увагу на всі супутні ознаки хвороби. Я нещодавно вивчала статтю про те, що таке лихоманка це https://stomatidine.com.ua/experts/lihomanka-simptomi/ і які симптоми супроводжують запальні процеси, що дуже допомогло мені в догляді за племінником. На офіційному сайті СТОМАТИДИН® можна знайти поради, як саме розчин на основі гексетидину допомагає боротися з болем у горлі при різних інфекціях. Застосування препарату дозволяє місцево впливати на причину хвороби, що значно полегшує ковтання вже після першого дня використання. Обов'язково стежте, щоб дитина правильно полоскала рот і не ковтала засіб, адже він має залишатися на слизовій для тривалого захисту. Такий зважений підхід разом із жарознижувальними допоможе набагато швидше стабілізувати температуру. Спробуйте обов'язково саме цей розчин, бо він надійно вбиває патогени та створює умови для швидкого одужання без зайвих ускладнень для всього організму.
|
| |
|
|