zakrinickiyvelitweb Регистрация 29.11.2025
| Дата: Пн, 01.06.2026, 13:05:16 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Довго обирав новий пульт для свого FPV-дрона і в результаті зупинився на радіомастер tx12https://fpvua.com/pult-radiomaster-tx12-mkii-edgetx-elrs/. Замовлення вирішив оформити саме в FPVUA, оскільки вже неодноразово чув хороші відгуки про цей магазин від знайомих пілотів. Враження від покупки залишилися тільки позитивні. Після оформлення замовлення зі мною швидко зв'язалися, уточнили всі деталі та відповіли на кілька запитань щодо налаштування апаратури. Дуже сподобалося, що спілкування було простим і людяним, без нав'язування додаткових товарів чи непотрібних послуг. Пульт приїхав швидко, добре запакований і в повній комплектації. Відразу видно, що товар новий та оригінальний. Після кількох днів використання можу сказати, що радіомастер tx12 повністю виправдав очікування. Зручно лежить у руках, стики працюють плавно, а налаштування пройшло без жодних проблем. Що особливо сподобалося в FPVUA — це відчуття впевненості під час покупки. Коли замовляєш спеціалізоване FPV-обладнання, важливо розуміти, що продавець дійсно розбирається в темі. Тут саме такий випадок. Асортимент великий, консультації корисні, а сервіс на високому рівні. Тепер знаю, де буду замовляти наступні комплектуючі для своїх збірок. Дякую команді магазину за професійний підхід, оперативність і якісне обслуговування. Однозначно рекомендую FPVUA всім, хто захоплюється FPV-дронами та цінує надійний сервіс.
|
| |
|
|