Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.101

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пт 05.06.2026, 06:22:41

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто користувався вейпами реально менше шкоди ?
kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Чт, Вчера, 07:38:19 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Читаю форуми і не можу зрозуміти, чи варто зараз брати повноцінний боксмод для повсякденного використання. Одні пишуть, що тільки вони дають справжній смак, інші кажуть, що це минуле століття. Мені потрібен пристрій, який не підведе на роботі і дасть нормальний пар.

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Чт, Вчера, 07:38:47 | Сообщение # 2
Полковник
Забудь про великі плати для звичайного паріння. Зараз навіть компактні системи мають такі випаровувачі на сітці, що розкривають смак не гірше за старі дріпки. Тягати в кишені цеглу з двома акумуляторами — це просто марна трата місця і сил.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Чт, Вчера, 07:39:13 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Був у мене такий період, коли ходив із величезним модом. Якось узимку поклав його в куртку, то вона аж перекосилася на один бік від ваги. Зараз перейшов на компактний формат і дивуюся, нащо взагалі терпів ті незручності. В кишені лежить ідеально, місця не займає, та й пару вистачає з головою.

menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Чт, Вчера, 07:40:00 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата HzBoy ()
Був у мене такий період, коли ходив із величезним модом. Якось узимку поклав його в куртку, то вона аж перекосилася на один бік від ваги. Зараз перейшов на компактний формат і дивуюся, нащо взагалі терпів ті незручності. В кишені лежить ідеально, місця не займає, та й пару вистачає з головою.

Технології дуже сильно зробили крок вперед за останні кілька років. Те, що раніше вимагало великих плат і складної намотки, зараз легко реалізується в невеликих пристроях. Якщо твоя мета полягає в тому, щоб мати стабільний нікотин та приємний смак протягом дня, немає сенсу перевантажувати себе зайвою вагою. Боксмоди залишилися здебільшого для ентузіастів, які люблять випускати хмари або експериментувати з налаштуваннями.
Звичайному користувачеві вистачить якісної системи закритого типу з хорошим акумулятором. Найкраще рішення в такій ситуації це підібрати компактну модель під свої потреби та купити вейп https://smolnet.pro/uk/6-elektronnye-sigarety-vejpy-pod-sistemy для комфортного щоденного використання. Таким чином ти отримаєш надійний інструмент, який завжди під рукою і не потребує особливих навичок обслуговування.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026