akvaevgenij Регистрация 29.12.2023
| Дата: Пн, 21.09.2026, 09:41:09 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
|
Порадьте приватну клініку в Обухові, куди можна звернутися за консультацією та лікуванням. Цікавлять реальні відгуки пацієнтів.
|
| |
|
|
savicmarko150 Регистрация 09.07.2025
| Дата: Пн, 21.09.2026, 09:41:55 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Я звертався в Андроцентр https://androcentr.kiev.ua/ru_ob/uk і залишився задоволений своїм досвідом. Спочатку теж не знав, куди краще піти, тому переглянув кілька варіантів. У результаті вирішив звернутися сюди. Сподобалося, що під час прийому лікар не поспішав і нормально відповів на всі мої запитання. Для мене це важливо, бо не люблю, коли консультація проходить формально. Пізніше дізнався, що в клініці можна пройти різні процедури та отримати необхідне лікування. Зокрема, застосовують ПРП-терапію та УХТ-терапію, проводять введення філерів. Є також хірургічний напрям — хірургія професора Бойка М. І. Ще один момент, який мені сподобався, — сама клініка невелика, тому немає відчуття великого медичного закладу з натовпом людей. Розташована в Обухові, що для мене теж було зручно. Тож якщо шукаєте лікаря саме в цьому місті, можу поділитися своїм досвідом і порадити Андроцентр.
|
| |
|
|