Форма входа
ВАШ IP
216.73.217.112

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пн 05.10.2026, 07:29:16

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Портативну сонячну панель
kiryalycko
Регистрация 01.12.2025
Дата: Ср, 30.09.2026, 12:00:58 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Мій випадок трохи нестандартний — хотів мати резервне живлення не тільки вдома, а й під час риболовлі. Зарядна станція є, але якщо сидіти кілька днів, її можна досить швидко використати на телефони, освітлення, акумулятори для техніки та інші дрібниці. Тому почав дивитися, що можна додати до комплекту. У GameShop знайшов портативну сонячну панель https://game-shop.com.ua/category/solnechnyie-paneli і перед покупкою уточнив, чи підійде вона до моєї станції. Для мене це було найважливіше питання, тому що просто взяти панель із написом «100 або 200 Вт» недостатньо — треба дивитися ще на параметри входу самої станції. Замовлення оформили без проблем. Панель приїхала нормально запакована, всі необхідні кабелі були в комплекті. На природі вже перевіряв її кілька разів. Найкраще працює, коли поставити її там, де немає тіні, і періодично змінювати положення відповідно до сонця. Увечері, звичайно, ніякого дива немає, але вдень вона дозволяє потроху поповнювати заряд станції. Для такого сценарію покупка для мене має сенс. Особливо якщо станція вже є і хочеться отримати від неї більше автономності.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026