Форма входа
ВАШ IP
3.144.224.30

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 26.12.2024, 14:52:21

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Допоможіть обрати автошколу в Києві!
menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Чт, 22.08.2024, 21:31:21 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Вітаю всіх! Збираюся записатися на курси водіння, але на що саме варто звернути увагу при виборі автошколи в Києві? Можливо, серед вас є ті, хто вже пройшов через цей процес? Цікавить не лише якість навчання, але й ставлення інструкторів, матеріально-технічна база, та наскільки добре підготували до іспиту в МВС.

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Чт, 22.08.2024, 21:31:51 | Сообщение # 2
Майор
Для мене було важливо, щоб інструктор був терплячим і детально пояснював всі моменти. В цій школі все було організовано на високому рівні: і матеріально-технічна база, і підготовка до іспитів. Ціни, звісно, піднялися, але якість навчання це компенсує.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Чт, 22.08.2024, 21:32:08 | Сообщение # 3
Полковник
Я навчався в автошколі на Подолі, і можу сказати, що залишився задоволений. Інструктори дійсно вчать, а не просто відпрацьовують години. Важливо звертати увагу на те, як проходить підготовка до іспиту, адже це основне, на що треба орієнтуватися. Ціни зараз трохи кусаються, але, як на мене, це того варте, якщо хочете бути впевненим водієм.

kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Чт, 22.08.2024, 21:32:34 | Сообщение # 4
Майор
Цитата HzBoy ()
Я навчався в автошколі на Подолі, і можу сказати, що залишився задоволений. Інструктори дійсно вчать, а не просто відпрацьовують години. Важливо звертати увагу на те, як проходить підготовка до іспиту, адже це основне, на що треба орієнтуватися. Ціни зараз трохи кусаються, але, як на мене, це того варте, якщо хочете бути впевненим водієм.
Привіт усім! Хочу поділитися своїм враженням від навчання в https://stolica.com.ua/ Це просто супер! Інструктори тут мають підхід до кожного учня, незалежно від того, чи ти вперше сідаєш за кермо, чи вже маєш якісь навички.
Мені дуже сподобалося, що можна було обрати інструктора, з яким комфортно працювати. Крім того, дуже сподобалася теоретична частина — все чітко, доступно і по суті. Графік занять гнучкий, можна вибрати зручний час, навіть у вихідні. Після навчання в цій школі я відчуваю себе впевнено за кермом і без проблем здав іспит. Рекомендую всім!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2024