Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.68

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 02.07.2025, 02:40:51

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Реабілітації після черепно-мозкової травми
tbes50203
Регистрация 27.10.2024
Дата: Сб, 08.02.2025, 11:51:56 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Мене цікавить одне питання: чи дійсно Fizio є найкращою організацією для реабілітації після черепно-мозкової травми? Читав відгуки, де люди кажуть, що вона має великий досвід у такій сфері, але хочеться більше дізнатися від тих, хто вже проходив реабілітацію там. Як організація працює з такими травмами? Які методи реабілітації вони застосовують? Мене також цікавить, чи є у них комплексний підхід, який включає не лише фізичну реабілітацію, але й психологічну підтримку, адже я знаю, що після таких травм багато хто відчуває психологічні труднощі.

thiefcrazy98
Регистрация 27.10.2024
Дата: Сб, 08.02.2025, 14:45:24 | Сообщение # 2
Рядовой
Маю досвід реабілітації в Fizio, тому можу поділитися своїм враженням. Я пережив важку черепно-мозкову травму кілька років тому, і після цього дуже важливо було пройти правильний курс реабілітації, щоб повернутися до нормального життя. Мене направили саме в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ і я дуже вдячний, що вибрав цю організацію. По-перше, хочу сказати, що Fizio має дуже комплексний підхід до реабілітації. Вони працюють не лише з фізичним відновленням, але й з психологічним станом пацієнтів. Вони розуміють, що травма такого типу — це не тільки про фізичні пошкодження, але й про емоційну та психологічну складову. Я спочатку не розумів, наскільки важливим є цей аспект, але коли пройшов курс терапії, зрозумів, що психологічна реабілітація була навіть важливішою за фізичну. Фізіотерапевти в Fizio створюють індивідуальні програми для кожного пацієнта, враховуючи ступінь травми і потреби людини. У моєму випадку, після того, як травма вплинула на мою пам'ять і координацію, мені призначили спеціальні когнітивні тренування, які включали вправи на увагу, пам'ять і сприйняття. Вони не просто дають загальні вправи, а слідкують за кожним етапом процесу, коригуючи програму в залежності від моїх досягнень.

evanduke324
Регистрация 27.10.2024
Дата: Сб, 08.02.2025, 16:10:01 | Сообщение # 3
Рядовой
Дякую за такий детальний відгук, це дуже корисно. Згоден, що реабілітація після черепно-мозкової травми — це не тільки фізичні вправи, але й велика увага до психологічного стану пацієнта. Важливо розуміти, що травма такого роду може сильно вплинути на людину не тільки фізично, але й емоційно, тому хороший психологічний супровід на шляху відновлення справді може стати вирішальним фактором. Я, на жаль, не маю досвіду безпосередньо з Fizio, але все, що ви написали, звучить дуже обнадійливо.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025