| Пошук пакувального обладнання | 
| 

| 
| 
| mariaflorova28 Регистрация 25.07.2023

| Дата: Ср, 05.03.2025, 14:28:33 | Сообщение # 1 |  | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 15 Репутация: 0 Статус: Offline | Я в захваті від того, що нарешті починаю свій бізнес, і зараз знаходжусь на етапі пошуку пакувального обладнання та фасувальних машин. Дуже хочеться знайти щось якісне, але щоб і ціни були адекватними. Може, хтось знає круті українські виробництва, які роблять таке обладнання? Буду вдячний за будь-які рекомендації чи навіть історії з особистого досвіду. Давайте ділитися хорошим! |  |  |  |  | 
| 
| la2217596 Регистрация 11.09.2022

| Дата: Пт, 07.03.2025, 08:52:29 | Сообщение # 2 |  | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 90 Репутация: 0 Статус: Offline | Кондитерська продукція потребує особливого підходу до пакування, адже споживачі купують очима. Ми довго не могли знайти ідеальне рішення, поки не звернулися до ТОВ Баленко завод пакувального обладнання https://balenko.com/  вони не просто запропонували нам пакувальні машини, а розробили цілий комплексний проект під наші потреби. Завдяки новому обладнанню ми збільшили обсяги виробництва, мінімізували відходи та отримали ідеальну якість запаковки. Особливо хочу відзначити їхній сервіс – швидко реагують на всі запити, консультують та допомагають у будь-якій ситуації. Висновок: якщо хочете працювати без проблем – обирайте якісне обладнання! |  |  |  |  |