Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.214

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Пт 27.06.2025, 15:26:30

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу дізнатися більше про бренд LuForu
tbes50203
Регистрация 27.10.2024
Дата: Пт, 18.04.2025, 12:30:43 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Хочу дізнатися більше про бренд LuForu. Чула, що це молодий український бренд концептуального жіночого одягу, і зараз цікаво дізнатися, як вони виготовляють свої костюми. Я завжди прагну купувати одяг, який не лише стильний, а й практичний, тому мені важливо знати, чи відповідає їхня продукція своїй концепції. Ті, хто вже купував костюми цього бренду, поділіться, як тканина виглядає в реальності і чи комфортно носити їхній одяг протягом дня. Дуже цікаво, чи можна використовувати їхні костюми в повсякденному житті, чи це лише для особливих випадків?

evanduke324
Регистрация 27.10.2024
Дата: Пт, 18.04.2025, 19:18:58 | Сообщение # 2
Рядовой
Я вже купувала костюм від https://luforu.com/katalog/total-luk/kostyumy/ і хочу поділитися своїми враженнями. Насправді я дуже скептично ставлюсь до покупок через інтернет, особливо коли мова йде про такі бренди, які тільки набирають популярність. Але в даному випадку мої сумніви розвіялись, як тільки я отримала свою покупку. Я замовляла костюм з колекції їхнього осіннього лінійки — він у стилі "oversized", що зараз досить популярно. Спочатку мені дуже сподобалась тканина: це суміш натуральної вовни та поліестеру, що дає не тільки класний вигляд, але й зручність у носінні. Костюм не тільки стильний, але й теплий, що важливо для осінньо-зимового періоду, однак не такий важкий і громіздкий, як деякі аналоги від інших брендів. Його можна носити і в офіс, і на casual вихід, якщо правильно підібрати аксесуари. Що для мене було важливо — це фактура матеріалу. Він дуже приємний на дотик і не "колеться", навіть якщо носити його без підкладки. Також варто відзначити, що костюм добре тримає форму, навіть після кількох прань — тканина не втратила своєї еластичності, колір залишився насиченим. Щодо комфорту — в костюмі дійсно зручно, він не обмежує рухів, хоча виглядає строгим і елегантним.

thiefcrazy98
Регистрация 27.10.2024
Дата: Пт, 18.04.2025, 23:57:19 | Сообщение # 3
Рядовой
Я не купувала ще нічого у LuForu, але після того, як прочитала відгуки, дуже зацікавилась цим брендом. На їхньому сайті дійсно є багато цікавих моделей костюмів. Я також звернула увагу, що вони досить універсальні — підходять для різних ситуацій, від офісу до вихідних, як ви писали. Хоча я більше схильна до класичних моделей, однак цікаво спробувати щось нове. У мене завжди виникають питання, чи добре цей бренд поєднується з іншими елементами гардеробу, тому буде здорово почути ще більше відгуків від тих, хто вже носить їхній одяг.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025