Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.172

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!


Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 26.06.2025, 00:07:32

   

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Може комусь відомий рецепт стейка з цвітної капусти?
xtrance1991
Регистрация 12.02.2025
Дата: Чт, 22.05.2025, 19:12:31 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 44
Репутация: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Я зовсім нещодавно почав цікавитись кулінарією і дуже хочу спробувати приготувати стейк із цвітної капусти. Хтось може поділитися перевіреним рецептом, щоб я зміг не помилитися? Мені важливо знати, які спеції та соуси краще використовувати, і скільки часу приблизно готується ця страва?
 
vasya195
Регистрация 23.07.2022
Дата: Сб, 24.05.2025, 13:20:49 | Сообщение # 2
Майор
Группа: Пользователи
Сообщений: 93
Репутация: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Я зовсім нещодавно почав цікавитись кулінарією і дуже хочу спробувати приготувати стейк із цвітної капусти. Хтось може поділитися перевіреним рецептом, щоб я зміг не помилитися? Мені важливо знати, які спеції та соуси краще використовувати, і скільки часу приблизно готується ця страва?
 
xtrance1991
Регистрация 12.02.2025
Дата: Вс, 25.05.2025, 20:23:06 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 44
Репутация: 0
Статус: Offline
Я хвилююся, чи не вийде капуста занадто м’якою, бо люблю, щоб вона трішки хрустіла. Чи є якісь хитрощі, щоб стейк залишився соковитим, але водночас мав хрустку скоринку? І чи можна замінити оливкову олію чимось іншим, бо я зараз не маю її в наявності?
 
vasya195
Регистрация 23.07.2022
Дата: Пн, 26.05.2025, 18:29:12 | Сообщение # 4
Майор
Группа: Пользователи
Сообщений: 93
Репутация: 0
Статус: Offline
Рецепт стейка з цвітної капусти капусти знайдите за цим посиланням https://torchyn.ua/recipes....rinkoyu друже головне використовуй кетчуп Лагідний від Торчин. Для того, щоб капуста залишалась соковитою і хрусткою, важливо не переварити її перед смаженням: рекомендується бланшувати кілька хвилин у киплячій підсоленій воді, потім одразу охолодити у холодній воді, щоб зупинити процес варіння. Так стейк збереже структуру і при обсмаженні матиме гарну золотисту скоринку. 
Замість оливкової олії можна використовувати рослинну або топлене масло, але важливо, щоб жир добре розігрівався для отримання хрусткої скоринки. Також рекомендую додати трохи тертого сиру зверху на стейк перед тим, як ставити у духовку, — це додасть страві особливого смаку та аромату.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025