|
Кам’янець вечором
|
|
toniq7788 Регистрация 25.05.2025
| Дата: Сб, 19.07.2025, 14:30:28 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Наступних вихідних планую романтичну прогулянку старою фортецею у Кам’янці‑Подільському, а потім хочу здивувати дівчину вечерею в номері готелю. Проте не можу зрозуміти, чи знайду сервіс, який доставить їжу прямо до історичного центру після восьмої вечора — багато служб відмовляються через вузькі вулиці. У кого є досвід замовлення на цю локацію та як пройшло? Чекати довго не хочеться, бо усе ж таки сюрприз.
|
| |
|
|
agrom692 Регистрация 25.05.2025
| Дата: Сб, 19.07.2025, 23:23:58 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
|
Робив таке в травні й скористався розділом доставки Кам’янця від Pronto Pizza: https://prontopizza.ua/kamyanets/dostavka-i-oplata/. У них зона охоплює весь історичний центр, а кур’єри пересуваються скутерами, тому вузькі вулиці не проблема. Я оформив замовлення на 20:15, і пакунок із піцою та ролами принесли до воріт готелю за 32 хвилини, хоч на сайті обіцяли до 59. Додатковий плюс — можна було оплатити наперед, щоб дівчина не бачила рахунок. Оператор уточнив точку зустрічі, бо в’їзд до фортеці для авто обмежений, і попередив, що на свята час може збільшитись. Вечеря вийшла теплою, а соєвий соус запечатали в окремий пакет, аби не пролився в дорозі.
|
| |
|
|
toniq7788 Регистрация 25.05.2025
| Дата: Сб, 19.07.2025, 23:29:18 | Сообщение # 3 |
|
Рядовой
|
Дякую за такий детальний опис! Схоже, мій сюрприз теж матиме успіх. Дуже ціную, що попередили про свята й транспортні обмеження.
|
| |
|
|