Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.135

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Вс 08.03.2026, 04:39:01

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шампунь для сухого волосся
jannacosmos
Регистрация 18.07.2024
Дата: Сб, Вчера, 07:05:02 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт всім, можливо хтось підкаже хороші професійні шампуні для дуже сухого волосся з випадінням? У мене волосся стало як солома після освітлення, плюс почало активно лізти. Звичайні зволожуючі шампуні з магазинів або не допомагають або обтяжують волосся. Потрібно щось що зволожує але при цьому стимулює ріст та зупиняє випадіння. Цікавлять засоби з високою концентрацією активних компонентів.

natalimavun
Регистрация 17.03.2025
Дата: Сб, Вчера, 07:46:39 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Так, після освітлення у мене теж волосся було сухе як солома та почало лізти, знаю про що говориш. Вирішила проблему завдяки професійній косметиці з https://mediceuticals.com.ua/profesiini-shampuni-dlia-volossia/ там є шампуні з високою концентрацією активних речовин. Я брала Saturate з алое барбаденсіс для зволоження та Triaminocoptinol для стимуляції росту. Він детоксикує шкіру від ДГТ та зміцнює фолікули, при цьому не обтяжує волосся. Використовувала двічі на тиждень, тримала три хвилини. Через місяць волосся стало м'яким, випадіння зменшилось. Раджу переглянути на сайті Mediceuticals детально всі варіанти, успіхів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026