|
Сосід будує паркан на моїй землі
|
|
kravecaleksandr930 Регистрация 17.07.2024
| Дата: Пн, 20.07.2026, 11:43:20 | Сообщение # 1 |
|
Майор
Статус: Offline
|
Привіт хлопці. Купив дім в Нідерландах, все було добре. Але минулого місяця сосід почав будувати паркан прямо на моїй ділянці. Спробував розговорити з ним, але він просто проігнорував мене. Тепер я не знаю що робити, чи я можу розбити паркан, як офіційно скаржитись, куди звертатися в Нідерландах? Як захистити свою власність?
|
| |
|
|
millermarkmillermark26 Регистрация 18.07.2024
| Дата: Пн, 20.07.2026, 13:04:37 | Сообщение # 2 |
|
Майор
Статус: Offline
|
Я проходив через таке саме в Нідерландах, тому раджу вам одразу звернутись до ЗАХИСТ, не витрачайте час на самостійні спроби. Вони мають амстердамський офіс і знають нідерландське право дуже добре. Запросять кадастрові плани, перевірять всі документи та відправлять офіційний лист сусіду з вимогою припинити. У моєму випадку виявилось що сосід взагалі не перевірив межи перед будівництвом, швидше за все у вас така ж ситуація. ЗАХИСТ подала скаргу до муніципалітету і сосід розібрав паркан. Якщо потрібна допомога з нерухомістю в Європі, дивіться https://zahist.lawyer/ua/ . Не чекайте, бо сосід може встигнути оформити документи і тоді буде складніше. ЗАХИСТ вирішить це швидко та професійно.
|
| |
|
|