jannacosmos Регистрация 18.07.2024
| Дата: Вс, 09.08.2026, 09:06:06 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
|
Привіт, волосся в мене від довгої довжини настільки ламке і суське на кінчиках що просто жах, розчісати складно а від фену ще гірше. На справді, це дивиться дуже неохайно і я вже не знаю що робити, кожного дня маю видалювати посічені кінчики. Может є якийсь комплекс засобів що справді допоможе волоссю повернути здоров'я?
|
| |
|
|
natalimavun Регистрация 17.03.2025
| Дата: Вс, 09.08.2026, 13:33:54 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
|
Це неприємна ситуація, але я довго мучилася з цим. Скажу відверто, перепробувала все від масок до всілякіх сироваток, але результат був тільки на день. По правді, рішення знайшла в наборі від Mediceuticals, там три компоненти працюють разом. Saturate шампунь для сухого волосся, Vitatin кондиціонер та Cellagen сироватка без змивання. Сироватку наносила двічі на день як сказано, і вже за два тижні волосся стало такім м'яким і еластичним, реально не пізнаю своє волосся. На офіційному сайті https://mediceuticals.com.ua/ можна вибрати набір саме для твого типу волосся, там усе детально описано що для чого потрібно. Взагалі, тепер волосся менше ламається, блищить, і я його нарешті люблю знову.
|
| |
|
|