Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.75

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Вт 22.09.2026, 06:55:55

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Культиватори КРН для міжрядного обробітку ґрунту
ingafrollova
Регистрация 20.10.2024
Дата: Пт, 18.09.2026, 01:23:32 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Цього сезону вирішили трохи змінити підхід до обробки посівів і взялися шукати техніку саме для міжряддя. Дивилися різні варіанти, але для наших умов найбільше зацікавили культиватори КРН для міжрядного обробітку ґрунту https://agroshel.com/ua/g113003190-kultivatory-krnv Перед покупкою хотілося не просто подивитися фото та характеристики, а зрозуміти, що саме підійде під наш трактор і ширину міжрядь. У «АгроШел» я описала, для яких робіт потрібен культиватор, і поставила кілька запитань щодо комплектації. Менеджер допоміг розібратися з варіантами, тому вже після цього було простіше визначитися.

Сам культиватор отримали без якихось неприємних сюрпризів, комплектацію перевірили одразу при отриманні. Перед початком роботи ще раз усе оглянули та підготували до виїзду в поле. У роботі техніка себе нормально показала, налаштування не зайняло багато часу. Мені сподобалося, що в «АгроШел» не намагалися просто швидше оформити продаж, а спочатку розібралися, для чого саме нам потрібна машина і з якою технікою вона буде працювати. Для мене це був перший такий досвід покупки через інтернет, і загалом залишилася задоволена.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2026