Форма входа
ВАШ IP
18.190.253.224

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Чт 09.01.2025, 17:01:31

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Антимюллерів гормон де краще провірити?
menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 22.05.2024, 17:04:33 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Доброго дня! Мені потрібно здати аналіз на Антимюллерів гормон (АМГ) і я шукаю клініку, де можна це зробити надійно і з точними результатами. Хто мав справу з такими аналізами, порадьте, будь ласка, куди краще звернутися?

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 22.05.2024, 17:04:53 | Сообщение # 2
Майор
Доброго дня! Я здавала аналіз на АМГ в одній з лабораторій нашого міста. Важливо, щоб обладнання було сучасним, а персонал – кваліфікованим. Результати отримала швидко і точно.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 22.05.2024, 17:08:06 | Сообщение # 3
Полковник
Мені довелося здавати такий аналіз минулого року. Обирайте клініку з хорошою репутацією та досвідом у проведенні таких тестів. Перевірте відгуки, це допоможе вам зробити правильний вибір.

taras_gamper
Регистрация 20.07.2022
Дата: Ср, 22.05.2024, 17:08:43 | Сообщение # 4
Сержант
Цитата HzBoy ()
Мені довелося здавати такий аналіз минулого року. Обирайте клініку з хорошою репутацією та досвідом у проведенні таких тестів. Перевірте відгуки, це допоможе вам зробити правильний вибір.
Привіт всім, ми зверталися з дружиною в клініку "Добробут" для аналізу на антимюллерів гормон (АМГ) https://dobrobut.com/ua/services/c-antimullerov-gormon-2 і мій досвід був надзвичайно позитивним.
Лікарі звернули увагу на всі мої запитання та допомогли розібратися у нюансах аналізу, що було дуже важливо для мене. Забір крові відбувся швидко і практично безболісно. Результати були готові вчасно, і мені надали докладні роз’яснення щодо них. Всім, кому необхідно зробити цей аналіз, раджу звернутися саме сюди.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025