Форма входа
ВАШ IP
3.137.198.0

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 08.01.2025, 06:47:45

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна зробити комп'ютерну томографію у Києві?
vchornous1
Регистрация 08.03.2024
Дата: Вт, 24.09.2024, 17:10:38 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Привіт усім! Мені потрібно пройти комп'ютерну томографію у Києві, але не знаю, де знайти надійний медичний заклад. Чи є у когось досвід у цьому? Я хотів би отримати рекомендації про клініки або медичні центри, де роблять цю процедуру. Важливо, щоб були сучасні технології та кваліфіковані спеціалісти. Якщо у вас є якісь поради, буду вдячний за інформацію!

aiaibraimova
Регистрация 03.03.2024
Дата: Пн, 30.09.2024, 23:19:06 | Сообщение # 2
Сержант
Можу порадити чудове місце для проходження комп'ютерної томографії у Києві. Я нещодавно проходив цю процедуру в медичному центрі, і можу рекомендувати сайт https://hbmedical.com.ua/poslugi-ta-tsini/diagnostyka/kt/ , де вони надають послугу комп'ютерна томографія у Києві. У центрі використовується сучасне обладнання, що забезпечує високу точність діагностики. Персонал дуже професійний і ввічливий, що завжди додає впевненості під час процедури. Я також звернув увагу на те, що там можна отримати детальну консультацію від лікаря перед обстеженням, що є великим плюсом.

v4349700
Регистрация 03.11.2024
Дата: Вс, 03.11.2024, 14:15:15 | Сообщение # 3
Рядовой
Цитата aiaibraimova ()
отримати детальну консультацію від лікаря перед обстеженням, що є великим плюсом.
Консультацію про що? Сам шукаю КТ в києві. Щось взагалі про центр, що ви описуїте нічого не чув

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025