Який пробіотик порадите для дитини?
|
|
Yaryna Регистрация 26.07.2023
| Дата: Пт, 22.11.2024, 00:39:52 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
|
Привіт усім! Хотілося б почути поради від досвідчених батьків або медичних працівників. У моєї дитини (5 років) після прийому антибіотиків виникли проблеми з травленням: здуття, поганий апетит і слабкість. Лікар порадив давати пробіотики, але в аптеці їх так багато, що я розгубилася. Який пробіотик обрати? Чи є якісь перевірені засоби для дітей цього віку? Важливо, щоб він був не тільки ефективний, але й безпечний.
|
|
|
|
rozhkov-dmitro Регистрация 27.04.2023
| Дата: Пт, 22.11.2024, 00:41:51 | Сообщение # 2 |
Сержант
|
Привіт! З власного досвіду можу порекомендувати Лактовіт Форте. Ми використовували його для дитини, коли теж були проблеми після антибіотиків. Це пробіотик, який допомагає швидко відновити мікрофлору кишечника. У ньому є корисні бактерії, що сприяють травленню. До речі, дуже важливо дотримуватися вказаного дозування, і бажано консультуватися з педіатром перед початком прийому.
|
|
|
|
HzBoy Регистрация 15.10.2021
| Дата: Пт, 22.11.2024, 00:46:50 | Сообщение # 3 |
Полковник
|
Лактовіт — це хороший варіант, але не всім дітям він підходить. У мого сина на нього була алергія, тому довелося шукати інший пробіотик. Зараз користуємося БіоГая – це дуже м’який і ефективний варіант для дітей. У нього зручна форма випуску: краплі. Їх легко давати навіть малюкам. Але я згоден, що без консультації лікаря краще нічого не починати.
|
|
|
|
alinagershik Регистрация 29.03.2023
| Дата: Пт, 22.11.2024, 00:51:39 | Сообщение # 4 |
Сержант
|
Цитата Yaryna (  ) Привіт усім! Хотілося б почути поради від досвідчених батьків або медичних працівників. У моєї дитини (5 років) після прийому антибіотиків виникли проблеми з травленням: здуття, поганий апетит і слабкість. Лікар порадив давати пробіотики, але в аптеці їх так багато, що я розгубилася. Який пробіотик обрати? Чи є якісь перевірені засоби для дітей цього віку? Важливо, щоб він був не тільки ефективний, але й безпечний. Вітаю! Звісно, вибір пробіотика для дитини — це серйозна справа. Окрім порад, які вже дали, хочу звернути вашу увагу на Ентерол. Це один із найефективніших засобів для відновлення кишкової мікрофлори, особливо після курсу антибіотиків. Ентерол для дітей підходить чудово, можна почитати на сайті виробника https://enterol.ua/enterol-dtyam/ чи в авторитетних медичних джерелах. Він містить спеціальні дріжджові грибки Saccharomyces boulardii, які допомагають не тільки нормалізувати мікрофлору, а й знижують ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками. Також важливо врахувати, що пробіотики краще засвоюються, якщо дотримуватися здорового раціону харчування. Додайте до раціону більше овочів, фруктів і кисломолочних продуктів. Не забувайте про рідину: пиття має бути достатньо. І ще один момент: пробіотики часто рекомендують приймати не одноразово, а курсами.
|
|
|
|
fridafree1984 Регистрация 10.11.2024
| Дата: Пт, 06.12.2024, 12:57:40 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
|
На сайті https://pro-skh.org/ я знайшов прості пояснення складних медичних термінів, які допомогли мені краще зрозуміти причини білка в сечі та можливі наслідки.
|
|
|
|