Форма входа
ВАШ IP
18.118.10.127

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 05.02.2025, 12:47:53

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як можна записатись до сімейного лікаря в Миколаєві?
a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Пт, 10.01.2025, 17:38:12 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Як записатися до сімейного лікаря в Миколаєві без укладеної декларації? Чи це можливо для разової консультації, і які умови зазвичай висувають такі лікарі? Цікавить також, чи є відмінності у вартості консультації в державних поліклініках і приватних центрах. Якщо хтось стикався з такою ситуацією, розкажіть, як це виглядало на практиці.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Пт, 10.01.2025, 17:38:36 | Сообщение # 2
Полковник
Так, реально. Я сам звертався до сімейного лікаря разово, коли декларації ще не мав. У таких випадках зазвичай пропонують платну консультацію. Головне – заздалегідь уточнити, чи можна потрапити до конкретного лікаря, бо не всі приймають без декларації. Якщо це щось термінове, то краще шукати через гарячі лінії або у знайомих.

kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Пт, 10.01.2025, 17:38:57 | Сообщение # 3
Подполковник
У мене була ситуація, коли декларації з лікарем ще не було, але потрібна була консультація для дитини. Ми дзвонили до кількох поліклінік, і одна з них погодилася прийняти нас за гроші. У приватних клініках це теж можна організувати, але ціни часто вищі. Головне, мати із собою всі документи, щоб не було проблем із записом.

menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Пт, 10.01.2025, 17:39:29 | Сообщение # 4
Лейтенант
Цитата kirilzhilenko80 ()
У мене була ситуація, коли декларації з лікарем ще не було, але потрібна була консультація для дитини. Ми дзвонили до кількох поліклінік, і одна з них погодилася прийняти нас за гроші. У приватних клініках це теж можна організувати, але ціни часто вищі. Головне, мати із собою всі документи, щоб не було проблем із записом.

Я вже декілька разів звертався до сімейного лікаря в "Авіценна Медікал" – усе пройшло без проблем. Записався до сімейного лікаря без декларації у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/prijom-fahivtsiv/simejnij-likar/ прийняли мене на наступний день. Що сподобалось: ні черг, ні довгих очікувань, а лікар був дуже привітним.
Прийшов із загальним нездужанням, думав, що підхопив щось типу застуди. Лікар одразу призначив аналізи, зробив висновки й пояснив усе, як для "людей". Щодо вартості: звісно, у приватних клініках вона трохи вища, але рівень обслуговування зовсім інший. Ти не почуваєшся, ніби щось винен – навпаки, відчуваєш увагу і турботу. Якщо потрібна швидка консультація, рекомендую цей варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025