Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.49

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Сб 15.11.2025, 04:25:29

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як поставити фото на пам'ятник
Levchenko
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 16.07.2025, 16:34:23 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Статус: Offline
Прийшов час встановлювати пам’ятник моїй покійній бабусі, яка була для мене найріднішою людиною в житті. Хочу, щоб на пам’ятнику було її фото — світле, спокійне, яке передаватиме її доброту та гідність. Проте боюся помилитися з вибором світлини. Чи має значення, якого вона року, наскільки чітке обличчя, яка посмішка? І чи варто обирати студійне фото, чи краще якесь живе, домашнє? Бо ж хочеться не просто портрет на камені, а відчуття присутності, щирості та пам’яті про неї.

misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 16.07.2025, 16:34:42 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Для мене такі питання — як хліб насущний, бо вже 20 років займаюсь пам’ятниками. Фотографія — то душа у граніті, і як її підбереш, так і вийде пам’ять. Найкраще, коли фото чітке, без тіней і розмиття, але головне — не штучне. Людина має виглядати, як при житті, не з лаковим блиском, а з правдивим поглядом. Домашні фото іноді передають характер краще, ніж будь-яка студія. Але треба, щоб обличчя було добре видно — і тоді майстер зробить усе на совість. До речі, є спеціалісти, що фото підчищають, щоб воно не втратило природності.

Levchenko
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 16.07.2025, 16:34:48 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Ви мене переконали — справді, не блиск, а правда має бути в кадрі. В бабусі є одне фото, де вона в саду, сидить під грушею — усміхається так спокійно, очі світяться. Воно не студійне, але дуже живе. Тепер думаю, що саме його й варто спробувати. Лиш треба знайти, хто гарно його обробить.

misterbicips
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 16.07.2025, 16:35:38 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Якщо хочете, щоб із цього фото вийшла гідна робота для пам’ятника — зверніться до перевіреного ресурсу. Це не просто черговий сервіс, а команда, яка розуміє, що фото на памʼятник https://foto-na-pamjatnyk.com.ua/ — це не картинка, а пам’ять про людину. Вони працюють із будь-якими зображеннями: старими, з потертостями, з плямами чи навіть з фотографій у рамці. Їхні фахівці обережно ретушують, відновлюють контури, освітлення, а головне — залишають душу в кадрі. Там можна замовити також оформлення під гравірування на граніті або кераміці, а також отримати рекомендації, яке фото підійде найкраще. Я не раз з ними працював — завжди якісно, з розумінням і повагою до людей. Дуже раджу, особливо якщо хочеться, щоб все було зроблено з любов’ю і на совість.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025