|
Вишитий світшот чи краще класичний - що вибрати?
|
|
cocacola Регистрация 27.05.2022
| Дата: Чт, 16.10.2025, 14:08:39 | Сообщение # 1 |
|
Майор
Статус: Offline
|
Довго думаю, який світшот взяти на осінь. Подобається вишитий, але боюся, що в житті може виглядати занадто нарядно й не підійде під звичайні джинси. З іншого боку, класичний без візерунків здається занадто простим. Хочу, щоб і зручно було, і виглядало стильно, без відчуття «свята» щодня. Що краще вибрати, щоб не прогадати?
|
| |
|
|
bolshechem_zhizn Регистрация 26.05.2022
| Дата: Чт, 16.10.2025, 14:08:58 | Сообщение # 2 |
|
Полковник
|
Якщо плануєш носити щодня, то класичний виглядає практичніше. Його легше поєднати з курткою, пальтом, спортивними речами. Вишивка гарно виглядає, але треба дивитися на кольори й розмір малюнка. Якщо орнамент мінімальний, то теж може бути універсальним варіантом.
|
| |
|
|
akhamsa Регистрация 23.05.2022
| Дата: Чт, 16.10.2025, 14:09:13 | Сообщение # 3 |
|
Полковник
|
Я раніше теж вагалась. У підсумку взяла вишитий і не шкодую. Орнамент невеликий, кольори спокійні, і навпаки додає образу оригінальності. Головне не брати варіант з яскравими нитками або великим малюнком по центру. Такі швидко набридають.
|
| |
|
|
biteh Регистрация 26.05.2022
| Дата: Чт, 16.10.2025, 14:09:33 | Сообщение # 4 |
|
Подполковник
|
Тут усе залежить від того, який стиль носиш частіше. Якщо хочеться універсальності, тоді класичний виграє: його легко комбінувати й під офіс, і під casual. Але якщо хоч трохи тяжієш до етно-стилю чи просто любиш деталі, то акуратний вишитий буде гарним вибором. Я замовляю жіночі вишиті світшоти https://kram.kr.ua/zinki/svetru/ онлайн, наприклад, тут в Крамії зручно подивитися фото й зорієнтуватися по кольорах. Щоб визначитись, раджу порівняти фасони й вишивку, вибір справді різний. Дивись на щільність тканини й щоб орнамент не був пришитий грубими нитками, бо тоді може колоти шкіру при носінні.
|
| |
|
|
ira190184 Регистрация 27.04.2024
| Дата: Чт, 23.10.2025, 16:54:43 | Сообщение # 5 |
|
Майор
|
Який вам подобається, такий і обирайте.
|