Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.153

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 05.11.2025, 10:20:15

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи можна повністю позбутися косоокості?
akhamsa
Регистрация 23.05.2022
Дата: Пт, 24.10.2025, 17:00:47 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Моя донька має косоокість, і мені кажуть, що вже пізно щось робити. Хочу зрозуміти, чи реально повністю позбутися проблеми в дорослому віці або хоча б значно покращити зір. Чи варто одразу планувати операцію чи спробувати консервативне лікування, щоб уникнути ускладнень і непотрібних втручань? Я хвилююся, бо боюся, що якщо не почнемо зараз, буде гірше і шансів на виправлення стане менше.

Rennix
Регистрация 24.07.2025
Дата: Пт, 24.10.2025, 17:01:35 | Сообщение # 2
Рядовой
Я почала лікувати косоокість у 30 років. Спочатку робила вправи і апаратні процедури, але зміни були мінімальні. Потім зробила операцію на обох очах, носила окуляри, проходила контрольні огляди і виконувала спеціальні вправи для очей. Результат хороший, але повністю косоокість не зникла. Зовнішній вигляд очей значно кращий, зір покращився, головне дотримуватися рекомендацій лікаря і регулярно виконувати всі вправи.

beketovalim
Регистрация 24.07.2025
Дата: Пт, 24.10.2025, 17:02:19 | Сообщение # 3
Рядовой
Моя дружина теж робила операцію у дорослому віці. Лікар пояснив, що повністю прибрати косоокість майже нереально, бо очні м'язи і нервові зв’язки вже сформовані, але можна значно вирівняти погляд і покращити зорову функцію. Після операції важливо носити окуляри, виконувати вправи і регулярно приходити на перевірки, щоб бачити, що працює, а що ні.
Якщо почати лікування пізно, шанс на повне усунення невеликий, але ефект помітний і зменшує напругу очей.

dorenyurist
Регистрация 24.07.2025
Дата: Пт, 24.10.2025, 17:03:55 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата akhamsa ()
Моя донька має косоокість, і мені кажуть, що вже пізно щось робити. Хочу зрозуміти, чи реально повністю позбутися проблеми в дорослому віці або хоча б значно покращити зір. Чи варто одразу планувати операцію чи спробувати консервативне лікування, щоб уникнути ускладнень і непотрібних втручань? Я хвилююся, бо боюся, що якщо не почнемо зараз, буде гірше і шансів на виправлення стане менше.

Ми вирішили піти на консультацію до фахівця. Лікар порадив спочатку повне обстеження, оцінку стану м’язів і нервів, потім визначити, чи потрібна операція, чи спробувати апаратні методи.
Він показав приклади, де дорослі пацієнти отримували значний ефект без повного зникнення косоокості. Я також ознайомилася з https://uvc.in.ua/poslugi/likuvannya-kosookosi там детально пояснено методи лікування косоокості і як обрати оптимальний варіант. Плануємо слідувати порадам, робити вправи, носити окуляри після корекції і відстежувати зміни, щоб визначити, який метод допомагає найкраще.
Лікар пояснив, що регулярність важливіша за швидкість, і що поступове покращення безпечніше, ніж різкі експерименти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025