Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.43

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Сб 22.11.2025, 04:53:40

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Гарбузове пюре здається гіркуватим це нормально чи зіпсовано
taras_gamper
Регистрация 20.07.2022
Дата: Ср, 12.11.2025, 16:15:50 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Дівчата, порадьте, будь ласка, де замовляєте гарбузові дитячі пюре. У нас у місті або вибір маленький, або терміни вже на межі. Дитина любить саме гарбузове, інші не підходять. Хочу знайти перевірене місце, щоб можна було брати регулярно, не хвилюючись за якість.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 12.11.2025, 16:16:18 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Я зараз усе дитяче харчування беру онлайн. Гарбузове пюре одне з тих, що часто підробляють, тому треба уважно дивитись на маркування. Добре, коли є повний склад і дата виготовлення. Деякі сайти навіть ставлять фото баночок крупним планом, це зручно. Головне не купувати там, де занадто низька ціна.

kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 12.11.2025, 16:16:52 | Сообщение # 3
Полковник
Підтримую, бо я теж кілька разів потрапляла на неякісний товар. Одного разу прийшло пюре, яке пахло кислотою, хоча термін був у нормі. Тому тепер замовляю лише там, де впевнена, що все зберігається правильно. Я помітила, що хороше гарбузове пюре має щільну консистенцію і насичений колір без водянистості. І ще краще брати у скляних банках, не у паучах.

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 12.11.2025, 16:17:40 | Сообщение # 4
Полковник
Цитата kirilzhilenko80 ()
Підтримую, бо я теж кілька разів потрапляла на неякісний товар. Одного разу прийшло пюре, яке пахло кислотою, хоча термін був у нормі. Тому тепер замовляю лише там, де впевнена, що все зберігається правильно. Я помітила, що хороше гарбузове пюре має щільну консистенцію і насичений колір без водянистості. І ще краще брати у скляних банках, не у паучах.

Я купую дитячі гарбузові пюре https://maudau.com.ua/category/dytiachi-piure/smak=garbuz на сайті Маудау і повністю задоволена. Там завжди великий вибір можна знайти як чисте гарбузове, так і з додаванням яблука чи моркви.
Дуже зручно, що на сайті вказаний повний склад, дата виготовлення і термін придатності, ніколи не приходило нічого простроченого. Упаковують ідеально, банки цілі, навіть під час спеки нічого не здувається. Доставка швидка, зазвичай наступного дня після замовлення.
Ще подобається, що можна замовити кілька різних видів одразу якщо дитина відмовиться від одного, інше точно підійде. Я брала вже багато разів, ніяких проблем не було, смак завжди стабільний. Тому якщо хочеш не хвилюватися за якість і отримати все зручно додому, цей магазин найкращий варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025