Форма входа
ВАШ IP
216.73.216.84

Чернигов Мой - Новый Взгляд
Главная  Мой профильРегистрация  Выход

Отдать даром ненужные вещи в Чернигове и других городах Украины.!

Вы вошли как Гость | Группа "ГостиПриветствую Вас Гость" | RSS
Ср 31.12.2025, 13:42:02

Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як знайти нормальний склад секонд хенду?
menigorek
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 10.12.2025, 10:43:06 | Сообщение # 1
Подполковник
Статус: Offline
Хочу знайти нормальний склад секонд хенду для регулярних закупівель. Потрібні чисті, відсортовані тюки без хаотичного набору речей. Минулі постачальники надсилали багато непригодних позицій, тому шукаю тих, хто реально контролює відбір. Поділіться досвідом, куди варто звернутись.

a_sov
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 10.12.2025, 10:43:34 | Сообщение # 2
Полковник
Раджу перевіряти, чи склад сам сортує, а не перепаковує чужі мішки. Це впливає на стабільність. Також просіть точну інформацію про види речей всередині тюка. Якщо відповідають без розмитості, з такими легше працювати. Нормальний склад не боїться показувати проблемні позиції.

HzBoy
Регистрация 15.10.2021
Дата: Ср, 10.12.2025, 10:43:58 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Я дивлюсь на різноманіття брендів і сучасність моделей. Якщо у тюку багато старих речей або однотипних позицій, це свідчить про низький рівень відбору. У якісному секонді завжди є мікс тканин і фасонів. Також перевіряю стан швів і трикотажу, бо саме там видно справжню якість, яку не завжди показують на оглядах.

kirilzhilenko80
Регистрация 08.01.2022
Дата: Ср, 10.12.2025, 10:44:41 | Сообщение # 4
Полковник
Цитата HzBoy ()
Я дивлюсь на різноманіття брендів і сучасність моделей. Якщо у тюку багато старих речей або однотипних позицій, це свідчить про низький рівень відбору. У якісному секонді завжди є мікс тканин і фасонів. Також перевіряю стан швів і трикотажу, бо саме там видно справжню якість, яку не завжди показують на оглядах.

Щоб не натрапити на склад із нестабільним сортуванням, я створив для себе чіткий алгоритм оцінки. Спочатку беру кілька різних лотів: наприклад, трикотаж, легкий мікс і дитячий одяг. Потім порівнюю їх між собою за кількома показниками: стан фурнітури, актуальність моделей, рівень зносу, чистота та відповідність заявленій категорії. Якщо склад додає речі середньої якості у лоти з вищою категорією, я одразу припиняю співпрацю.
Для попереднього ознайомлення з асортиментом інколи переглядаю https://stocksecond.com щоб зрозуміти доступні формати лотів, вагу та сезонність, але остаточне рішення завжди приймаю після реального тесту. Багато складів красиво презентують товар, але тільки послідовні закупівлі показують, наскільки вони дотримуються стандартів. Перевіряйте кілька партій поспіль, бо одинична вдала поставка нічого не гарантує.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Авторство © Student. Студент рекомендуЭ: Новый сайт Чернигова
 2007- 2025